Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Εξομολογήθηκε τον έρωτά του ο Νίκος Μουτσινάς! «Σε αγαπώ»!

Της έχει μεγάλη αδυναμία!

2 Αυγούστου 2019 12:00
Εξομολογήθηκε τον έρωτά του ο Νίκος Μουτσινάς! «Σε αγαπώ»!

Μια δημόσια εξομολόγηση έκανε ο Νίκος Μουτσινάς στην μεγάλη του αγάπη, τον έρωτά του, δηλώνοντας πως την αγαπάει, ανήμερα των γενεθλίων της.

Ο παρουσιαστής της έχει μεγάλη αδυναμία. Έχουν συνεργαστεί και στην τηλεόραση, ενώ παραμένουν δυο πολύ καλοί φίλοι στη ζωή. Δεν έχει όρια ο Νίκος Μουτσινάς! Τι συνέβη;

Πριν λίγες ημέρες είχε γενέθλια η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να της ευχηθεί και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Νίκος Μουτσινάς: Σπάει τη σιωπή του για το γάμο! «Είμαι πολύ καλά, είμαι χαρούμενος»! Ο παρουσιαστής δημοσίευσε μια φωτογραφία της, γράφοντας χρόνια πολλά αλλά και ένα μεγάλο σε αγαπώ.

Άλλος άνθρωπος ο Νίκος Μουτσινάς!

Πραγματικά άλλος άνθρωπος είναι ο Νίκος Μουτσινάς, στην παρακάτω φωτογραφία!

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας, o ηθοποιός βρήκε λίγο χρόνο από την καλοκαιρινή του περιοδεία και έκανε ένα instastory για να διαφημίσει ένα giveaway!

Όπως όλοι γνωρίζεται, ο Νίκος Μουτσινάς έχει τρομερό χιούμορ. Έτσι αποφάσισε να κάνει το instastory με ένα φίλτρο που μας έκανε να κλάψουμε από τα γέλια! Σε πελάγη ευτυχίας ο Νίκος Μουτσινάς: Οριστικός ο γάμος!

Δείτε και μόνοι σας:

Θεά: Αυτή ήταν η πανέμορφη μητέρα του Νίκου Μουτσινά: Πέθανε πριν λίγο καιρό!

Πριν από καιρό, πέθανε η πανέμορφη μητέρα του Νίκου Μουτσινά! Ο ηθοποιός όταν την έχασε, πέρασε μια αρκετά δύσκολη φάση μη μπορώντας να το ξεπεράσει...

Να σας θυμίσουμε ότι έσκασε η βόμβα με τον Νίκο Μουτσινά: Πρόδωσε τη μεταγραφή του σε άλλο κανάλι!

Ο λόγος για την Φρόσω Ιστάνκο, η οποία καμάρωνε συνεχώς για το παιδί της, ενώ βρισκόταν πάντα δίπλα του στις πρεμιέρες του, φροντίζοντας να διώχνει μακριά το άγχος του και τις ανασφάλειες του.

Η ίδια αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και συγκεκριμένα έδινε μάχη με τον καρκίνο, την οποία και δεν κατάφερε να νικήσει. Η Φρόσω Ιστάνκο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών.

Μάλιστα, σε μία τελευταία δημόσια εμφάνιση που είχε κάνει είχε αποκαλύψει τη μεγάλη επιθυμία της αποκαλύπτοντας πως από τον γιο της περιμένει να δει γάμο και εγγόνι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share