Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ημίγυμνη η Μαρία Ηλιάκη! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Τα πέταξε όλα!

2 Αυγούστου 2019 10:35
Ημίγυμνη η Μαρία Ηλιάκη! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Η Μαρία Ηλιάκη έριξε το instagram ανεβάζοντας μία ημίγυμνη φωτογραφία της! Δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες πόζες! Φωτογραφία ντοκουμέντο....

Μαζί με τον καύσωνα, ανέβασε κι άλλο την θερμοκρασία η παρουσιάστρια! Μαρία Ηλιάκη: Το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας! Πήγε για εξετάσεις και έδειξαν πως...

H Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε μία άκρως σ3ξι φωτογραφία στο instagram, καθώς πόζαρε τόπλες!

Η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει τη διαφορά και το κατάφερε, μάζεψε χιλιάδες likes γράφοντας στη λεζάντα της: «Ο προορισμός μας δεν είναι να είμαστε τέλειοι αλλά να είμαστε πλήρεις…».

Μαρία Ηλιάκη: Παντρεύεται; Όλη η αλήθεια!

Τελικά παντρεύεται ή όχι η Μαρία Ηλιάκη;

Την απάντηση στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να παντρεύεται με τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη έδωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Μαρία Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια διέψευσε τις φήμες που ξεκίνησαν όταν τηλεφώνησε στη "Φωλιά των Κου Κου" και η Κατερίνα Καραβάτου είπε πως θα την παντρέψει, ενώ μάλιστα σχολιάστηκε και από τον Νίκο Μουτσινά.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Τετάρτης, η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε φωτογραφία της με νυφικό και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: "Μαθαίνω ότι παντρεύομαι #not...και όχι τίποτα άλλο ξεσηκώθηκε κ ο μπαμπάς μου και ψάχνει ρούχα. Σας ευχαριστώ για τις ευχές αλλά όταν αρχίσω να ψάχνω για μπομπονιέρες και κουμπάρο θα σας ενημερώσω εγώ πρώτη απ’ όλους".

Δείτε την ανάρτηση:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share