Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μαρία Μπακοδήμου: Δείτε τους κούκλους γιους της!

Κορίτσια, ήρεμα!

2 Αυγούστου 2019 08:59
Μαρία Μπακοδήμου: Δείτε τους κούκλους γιους της!

Έχετε δει τους κούκλους γιους της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου;

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, δύο υπέροχα παιδιά, τον Νικήτα και τον Άρη. Σοκ: Έτσι ήταν η Μαρία Μπακοδήμου πριν τις πλαστικές!

Η σχέση που διατηρεί με τον πατέρα των παιδιών της είναι άψογοι, ενώ τα δύο αγόρια όσο περνά ο καιρός μοιάζουν εξίσου στους δύο όμορφους γονείς τους.

Δείτε τους:

Αποκλείεται: Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει η Μαρία Μπακοδήμου!

Εσείς ξέρετε τι έχει σπουδάσει η Μαρία Μπακοδήμου; Δεν φαντάζεστε... Κρίση της μέσης ηλικίας για την Μαρία Μπακοδήμου!

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι αναμφίβολα μια από τις πιο ταλαντούχες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης! Ωστόσο υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν ξέρουμε για εκείνη όπως για παράδειγμα τι ακριβώς έχει σπουδάσει.

Πάμε να δούμε!

Σπούδασε στο Οικονομικό της Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ωστόσο η τηλεόραση την κέρδισε. Από το 1998 μέχρι το 2016 παρουσίασε διάφορες ψυχαγωγικές εκπομπές μαζί με το Φώτη Σεργουλόπουλο. Από το 2009 μέχρι το 2016 παρουσίαζαν στο Star Channel την ψυχαγωγική εκπομπή Φώτης και Μαρία Live, εκπομπή αναγνωρίσιμη για τις φάρσες που κάνουν οι δυο παρουσιαστές. Μαζί έκαναν τον ελληνικό σχολιασμό του Διαγωνισμού Τραγουδιού Eurovision 2007. Έχει παίξει επίσης στην ταινία του Βασίλη Μυριανθόπουλου, Μόλις Χώρισα.

Τα χάσαμε: Αυτό είναι το πραγματικό κορμί της Μαρίας Μπακοδήμου! Χωρίς ίχνος ρετούς!

Η Μαρία Μπακοδήμου τα τελευταία χρόνια είναι ένα από τα πιο προβεβλημένα και συμπαθητικά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.

Οι εκπομπές της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο σε όλες τις τηλεοπτικές ζώνες έχουν γράψει ιστορία, ενώ την περσινή σεζόν έκανε το μεγάλο «μπαμ» με την παρουσίαση του Power of Love.

Ο λόγος για τη Μαρία Μπακοδήμου, η οποία τη νέα χρονιά θα βρίσκεται εκ νέου στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ενώ θα παρουσιάσει και πάλι το ερωτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ, το οποίο θα ξεκινήσει λογικά ξανά στις αρχές του επόμενου έτους. Μαρία Μπακοδήμου: Η σχέση με παίκτη του Power of Love!

Η Μαρία, βέβαια, εκτός των προσόντων της ως παρουσιάστρια διαθέτει και… φυσικά προσόντα, καθώς η εμφάνισή της μόνο απαρατήρητη δεν περνά, με τους άντρες να δηλώνουν (και δικαίως) ερωτευμένοι μαζί της.

Η ίδια, λοιπόν, φρόντισε ν’ ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media δύο φωτογραφίες της, εκ των οποίων η μία τη δείχνει χωρίς κανένα φίλτρο (αν και είναι ελαφρώς σκοτεινή) με το μαγιό της.

Αποκάλυψη- έστω και «μερική»- τώρα, λοιπόν!

Δείτε παρακάτω τις δύο φώτο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share