Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη για την Άντζελα Δημητρίου: "Είναι κακό να σκοτώνεις κάτι, αλλά δεν γινόταν να έχω..."

Δεν "κόλλησε" πουθενά και τα είπε όλα!

1 Αυγούστου 2019 17:14
Αποκάλυψη για την Άντζελα Δημητρίου:

Αποκάλυψη για την Άντζελα Δημητρίου! "Είναι κακό να σκοτώνεις κάτι, αλλά δεν γινόταν να έχω..." Τι είπε σε παλαιότερη συνέντευξη της η αγαπημένη τραγουδίστρια;

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε στο Πρωινό -εμμέσως πλην σαφώς- ότι έχει κάνει περίπου 20 εκτρώσεις, ενώ αποκάλυψε ότι κάνει μια θεραπεία με αίμα για να παραμένει όμορφη στην ηλικία της. Δείτε ακόμα: Το μεγάλο παράπονο της τραγουδίστριας και η συγκίνηση!

Η Άντζελα Δημητρίου δήλωσε συγκεκριμένα: «Είναι κακό να σκοτώνεις κάτι και να πηγαίνει στον άλλον κόσμο, αλλά δε γινόταν να φέρω στον κόσμο 20 παιδιά. Όταν υπάρχει πάθος δεν μπορείς να κάνεις προφύλαξη. Εμμηνόπαυση είχα στα 40 από στεναχώρια».

Η τραγουδίστρια μίλησε και για το μυστικό ομορφιάς της: «Κάνω τη μεσοθεραπεία του βαμπίρ, με το αίμα και είναι πάρα πολύ καλή. Σου παίρνουν το αίμα και στο περνούν στο πρόσωπό σου, στον λαιμό, στο ντεκολτέ και ανανεώνονται τα κύτταρά σου. Είμαι 62 παρακαλώ».

«Έχω κάνει αποχή εδώ και πολύ καιρό από κρέας» είπε και πρόσθεσε ότι δεν είναι «βεζετέρια».

Σοκ: Έτσι είναι το πραγματικό πρόσωπο της Άντζελας Δημητρίου!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου πολλές φορές προκαλεί με τις δηλώσεις της και τα περίεργα που "πετάει"!

Ξέρουμε όλοι πόσο περιποιείται τον εαυτό της και αυτό γιατί δεν θέλει να έχει καμία ατέλεια απάνω της!

Τι συμβαίνει όμως όταν το Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει πως είναι το αληθινό πρόσωπο της αγαπημένης τραγουδίστριας;

Η αγαπημένη τραγουδίστρια πριν λίγο καιρό ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram όπου φαίνεται να χαλαρώνει ανέμελη στην παραλία χωρίς ίχνος μακιγιάζ απάνω της!

Γράφει χαρακτηριστικά στην λεζάντα κάτω από την φωτογραφία της:

Οι αληθινοί παράδεισοι είναι εκεί που χαμογελάει η ψυχή !!!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share