Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Η Ρούλα Κορομηλά γυμνή στο κρεβάτι!

Όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

1 Αυγούστου 2019 14:07
Η Ρούλα Κορομηλά γυμνή στο κρεβάτι!

Η Ρούλα Κορομηλά γυμνή στο κρεβάτι! Εσείς έχετε ξαναδεί αυτές τις φωτογραφίες;

Το ρετρό και το vintage πάντα αρέσουν, κυρίως όταν αφορούν εμφανίσεις επωνύμων από το μακρινό παρελθόν. Κάπως έτσι, το διαδίκτυο ανέσυρε δυο γυμνές φωτογραφίες της Ρούλας Κορομηλά για το περιοδικό Penthouse. Επίσης, μοιράζει εγκεφαλικά με μικροσκοπικό σέξι μαγιό στην παραλία!

Η φωτογράφιση είχε γίνει τον Φεβρουάριο του 1999

Ρούλα Κορομηλά: Επιστρέφει στην τηλεόραση; Όλη η αλήθεια!

Τι λέτε; Θα δούμε στην τηλεόραση την αγαπημένη Ρούλα Κορομηλά;

Η Ρούλα Κορομηλά είναι μια παρουσιάστρια που έχει αφήσει το στίγμα της στην ελληνική τηλεόραση, μέσα από τις πετυχημένες εκπομπές που παρουσίαζε.

Η τελευταία της εμφάνιση στις οθόνες μας ήταν το 2016, όπου είχε συμβόλαιο στο Epsilon... Εκεί έκανε το show "Μπράβο", ένα show που είχε ξεκινήσει από το mega το 1994. Ωστόσο, η συνεργασία της με το κανάλι έληξε άδοξα και από τότε δεν την έχουμε ξαναδεί στην τηλεόραση. Ζει ξανά τον έρωτα η Ρούλα Κορομήλα! Αυτός είναι ο άντρας που την κάνει να λιώνει στην αγκαλιά του!

Πριν καιρό και συγκεκριμένα, πριν το mega ρίξει αυλαία η ίδια έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση και μίλησε στους δημοσιογράφους. Στην ερώτηση για το αν θα τη δούμε σύντομα στις οθόνες μας, η ίδια απάντησε:

"Δεν είμαι εθισμένη με τίποτα. Δεν έχω θρόνους, δεν έχουμε βασιλεία στην Ελλάδα. Θα το σκεφτώ και θα δω. Το να κάνει κάποιος παύσεις το θεωρώ και λίγο κατόρθωμα. Κάνω πράγματα για μένα και όταν προκύψει κάτι το οποίο θα είναι καλό και θα ενδιαφέρει και τον κόσμο, θα το σκεφτώ. Προς το παρόν χαλαρώνω, ηρεμώ, δημιουργώ και κοιτάζω με πολύ αισιοδοξία το μέλλον και θετικότητα".

Μάλιστα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε μια φωτογραφία. Στη λεζάντα έγραφε: "Όταν το αποτέλεσμα σε ικανοποιεί, φαίνεται...οι παύσεις πάντα με ευνοούσαν..."

Λέτε με τη νέα τηλεοπτική σεζόν να τη δούμε στην τηλεόραση; Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση, ωστόσο θα θέλαμε πολύ να τη δούμε να παρουσιάζει κάποια show.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share