Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έξαλλη η Κατερίνα Γερονικολού με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη! Οι δηλώσεις του για την πρώην!

Τι συνέβη στην σχέση του ζευγαριού;

1 Αυγούστου 2019 11:55
Έξαλλη η Κατερίνα Γερονικολού με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη! Οι δηλώσεις του για την πρώην!

Έξαλλη είναι η Κατερίνα Γερονικολού με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη! Οι δηλώσεις του για την πρώην άναψαν φωτιές στην σχέση τους!

Όλοι ξέρουμε ότι η Βάσω Λασκαράκη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη έχουν κάτι κοινό να τους ενώνει για μια ζωή και αυτό είναι το παιδί τους! Και οι δυο έχουν προχωρήσει την ζωή τους αλλά ο ηθοποιός έκανε μια δήλωση για την μητέρα του παιδιού της και αυτό δεν ξέρουμε πόσο άρεσε στην Κατερίνα Γερονικολού!

Βέβαια δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την σχέση τους αφού και οι δύο έχουν παραδεχτεί ότι είναι μαζί και ανεβάζουν φωτογραφίες! Ακόμα και ταινία γυρίζουν μαζί και αναμένουμε να τους δούμε!

Για την σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, σε παλαιότερη συνέντευξη που έδωσε.

«Δεν έχω λόγο να κρύψω τη σχέση μου με την Κατερίνα. Άπαξ και βγήκαν τα παπαρατσικά δεν θα καθόμουν να παίζω κρυφτό. Σε κάποια φάση είδα ένα αυτοκίνητο να είναι από κάτω παρκαρισμένο αντίθετα στο ρεύμα και λέω στην Κατερίνα ότι μάλλον κάτω πρέπει να είναι φωτογράφος».

Όσον αφορά την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη, είπε:

«Δεν κάνω σύγκριση με τη Βάσω, η κάθε μια έχει το δικό της χαρακτήρα. Και οι δύο είναι εξαιρετικές και χαίρομαι που υπήρξε στη ζωή μου και υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ζωή μου η Κατερίνα. Είναι ένα πλάσμα εξαιρετικό, σε πολλούς τομείς», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Με αυτήν την γυναίκα γιόρτασε τα γενέθλια του... ο Γιάννης Τσιμιτσέλης! Και όχι δεν είναι η Κατερίνα Γερονικολού!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ο αγαπημένος ηθοποιός πριν λίγες ημέρες είχε τα γενέθλια του και τα γιόρτασε με μια ξεχωριστή γυναίκα! Δεν είναι αυτή όμως που νομίζετε... δηλαδή η Κατερίνα Γερονικολού αλλά μια άλλη!

Μπορεί να χώρισε με την Βάσω Λασκαράκη και ο καθένας να έχει προχωρήσει την ζωή του αλλά τους ενώνει πάντα κάτι!

Η κόρη τους είναι πολύ σημαντική και για τους δύο και πολλές φορές έχουμε δει και τους δυο να μοιράζονται με τους "φίλους" τους φωτογραφίες με την μικρή!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης την ημέρα των γενεθλίων του ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του που είναι όλη του η ζωή!

Η Κατερίνα Γερονικολού όμως που ήταν;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share