Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νίκος Χατζηνικολάου: Μια σπάνια εικόνα που μας... προβλημάτισε!

Θα μείνετε άφωνοι!

1 Αυγούστου 2019 06:51
Νίκος Χατζηνικολάου: Μια σπάνια εικόνα που μας... προβλημάτισε!

Ανακαλύψαμε μια... σπάνια εικόνα του Νίκου Χατζηνικολάου που μας προβλημάτισε!

Συγκεκριμένα, έπεσα στα χέρια μας, μια φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν, όπου ο Νίκος Χατζηνικολάου βρισκόταν στο mega.

Από τη φωτογραφία, όπως θα δείτε και εσείς, λείπει κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει! Ο Νίκος Χατζηνικολάου επέλεξε να βγάλει τα γυαλιά του για να φωτογραφηθεί! Και η αλήθεια είναι πώς είναι ελάχιστες οι εικόνες του δημοσιογράφου που είναι χωρίς τα γυαλιά του!

Εξαφανίστηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Κυριολεκτικά εξαφανισμένος είναι εδώ και μέρες ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Μην πηγαίνει ο νους σας στο κακό! Στο σημείο δείτε τα 4 παιδιά του! Ποιος είναι "φωτοτυπία";

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1, έχει εξαφανιστεί από τα social media, και συγκεκριμένα από το Instagram, αφού έχει να κάνει κάποια δημοσίευση από τις 19 Ιουλίου!

Προφανώς και δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας, αφού ο Νίκος Χατζηνικολάου, έχει επιλέξει να αφήσει τα κινητά και τα social media και να αφιερωθεί στα παιδιά του, τη γυναίκα του αλλά και την ξεκούραση του!

Παλίκαρος: Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος του Νίκου Χατζηνικολάου και της Έλενας Κατρίτση!

Έχετε δει πόσο μεγάλωσε ο γιος του Νίκου Χατζηνικολάου και της Έλενας Κατρίτση; Πραγματικά, παλίκαρος!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει αποκτήσει έναν γιο από τον γάμο του με την Έλενα Κατρίτση, με την οποία πήραν διαζύγιο το 2001, μετά από 14 χρόνια γάμου.

Ο γιος τους, Παναγιώτης, είναι 25 χρονών και σχεδόν πριν από έναν χρόνο πήρε το μάστερ του από το London School of Economics.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, πριν καιρό δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον γιο του! Τι λέτε; Μοιάζουν;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share