Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Με αυτήν την γυναίκα γιόρτασε τα γενέθλια του... ο Γιάννης Τσιμιτσέλης! Και όχι δεν είναι η Κατερίνα Γερονικολού!

Ποια να είναι άραγε;

31 Ιουλίου 2019 11:15
Με αυτήν την γυναίκα γιόρτασε τα γενέθλια του... ο Γιάννης Τσιμιτσέλης! Και όχι δεν είναι η Κατερίνα Γερονικολού!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ο αγαπημένος ηθοποιός πριν λίγες ημέρες είχε τα γενέθλια του και τα γιόρτασε με μια ξεχωριστή γυναίκα! Δεν είναι αυτή όμως που νομίζετε... δηλαδή η Κατερίνα Γερονικολού αλλά μια άλλη!

Μπορεί να χώρισε με την Βάσω Λασκαράκη και ο καθένας να έχει προχωρήσει την ζωή του αλλά τους ενώνει πάντα κάτι!

Η κόρη τους είναι πολύ σημαντική και για τους δύο και πολλές φορές έχουμε δει και τους δυο να μοιράζονται με τους "φίλους" τους φωτογραφίες με την μικρή!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης την ημέρα των γενεθλίων του ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του που είναι όλη του η ζωή!

Η Κατερίνα Γερονικολού όμως που ήταν;

Γιάννης Τσιμιτσέλης: "Ο μισός θάνατος είναι όταν σου λένε ότι έχει καρκίνο και..."

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μετρά 7 χρόνια από τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα και πιο παλιά είχε μοιραστεί την απώλεια του μέσω Instagram.

Ο ίδιος είχε μιλήσει στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Νικ ο Κλοκ» και είχε πει: «Ήμουν πολύ χαλαρός από την αρχή, επειδή δεν ήταν και τόσο άμεσος θάνατος, ήταν καρκίνος που αυτό έχει δυο όψεις. Ο μισός θάνατος είναι όταν σου λένε ότι έχει καρκίνο και ο άλλος μισός είναι μετά. Απλά επειδή ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος με πάρα πολύ χιούμορ, ήταν πολύ επικοινωνιακός, πολύ χωρατατζής, πολύ καλός άνθρωπος για μένα, εξαιρετικός, νομίζω ότι μετά θάνατον θα ήθελε για μένα να είμαι χαρούμενος«.

Ο ίδιος στο προσωπικό του Instagram ανέβασε μια φωτογραφία του πατέρα του και εκείνον και έγραψε: «Κάπου, κάπως, κάποτε… »

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share