Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δημόσια έκκληση από τον Παύλο Χαϊκάλη!

Τι συνέβη;

31 Ιουλίου 2019 10:52
Δημόσια έκκληση από τον Παύλο Χαϊκάλη!

Δημόσια "έκκληση" επανασύνδεσης στην πρώην σύντροφο του Μαρία Λύκου, έκανε ο Παύλος Χαϊκάλης σε πρόσφατες δηλώσεις του.

O Παύλος Χαϊκάλης και η Μαρία Λύκου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ενώ την ευθύνη για τη διάλυση του γάμου τους την ανέλαβε πλήρως ο ηθοποιός καθώς όπως αναφέρει ο ίδιος στους φίλους του, άφησε κενά και απόσταση που δεν μπόρεσαν να καλυφθούν.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο ηθοποιός φαίνεται μετανιωμένος για το τέλος του γάμου του ενώ δε δίστασε να εκφράσει την επιθυμία του για να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους ενώ δε δίστασε να της ζητήσει δημόσια να επανασυνδεθούν καθώς δήλωσε: «Θέλω να κερδίσω ξανά τη Μαρία!»

Παύλος Χαικάλης: Το γεγονός που αλλάζει όλη τη ζωή του!

Ήρθε στη ζωή το μωρό που θα αλλάξει τη ζωή στον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος τις τελευταίες ώρες πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού έγινε παππούς.

Ο γιος του Γιώργος, μοναχογιό του αγαπημένου ηθοποιού, έγινε μπαμπάς, χαρίζοντας στον πατέρα του έναν υγιέστατο εγγονό που από το πρώτο λεπτό του έκλεψε την καρδιά.

Ο Παύλος Χαϊκάλης απέκτησε το γιο του από τον προηγούμενο γάμο του και όπως λέει συχνά ο ίδιος, είναι ό,τι πολυτιμότερο κατάφερε να αποκτήσει σε αυτή τη ζωή. Παύλος Χαϊκάλης: ''Πως να είμαι καλά, μου λείπει η γυναίκα μου!''

Ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του εγγονού του και λιώσαμε!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share