Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι παντρεύεται!

Ο λόγος για την...

30 Ιουλίου 2019 19:37
Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι παντρεύεται!

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια παντρεύεται και το ανακοίνωσε δημόσια στην εκπομπή του Open tv, «Καλοκαίρι not» σήμερα το πρωί.

Η ίδια έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το ριάλιτι «The wall», ενώ στην συνέχεια ασχολήθηκε με το τραγούδι. Τα τελευταία χρόνια όμως απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μιλώντας στην εκπομπή, αποκάλυψε πως θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της σύντροφο, Κυριάκο, ενώ θα ήθελε να αποκτήσει και ένα παιδάκι. Λαμπερός γάμος στη showbiz! Δείτε και τον μυστικό γάμο στη showbiz! Φωτογραφία την ώρα του μυστηρίου!

«Με τον Κυριακό πηγαίναμε σχολείο μαζί. Με περνάει δυόμιση χρόνια. Ήταν ο Δον Ζουάν του σχολείου. Δεν είχαμε ανταμώσει ποτέ.

Μετά από πολλά χρόνια με έκανε add στο Facebook. Δεν υπάρχει πρόταση γάμου. Με το που κοιταχτήκαμε ξέραμε ότι ο ένας είναι το ολόκληρου του άλλου. Αν ο μέλλοντας σύζυγός μου δεν ήταν και λίγο νούμερο δεν θα τον παντρευόμουν. Ο ερχομός ενός παιδιού είναι στα άμεσα σχέδιά μου. Με μεγάλη χαρά μετά τον γάμο αν έρθει καλώς να ‘ρθει» είπε, μεταξύ άλλων, η Γωγώ Γαρυφάλλου.

Αυτό δεν το περιμέναμε: Λαμπερός γάμος στη showbiz!

Λαμπερό γάμο είχαμε στη showbiz. Παντρεύτηκε ο εγγονός πασίγνωστης ηθοποιού. Το σκηνικό έμοιαζε σαν παραμύθι. H αλήθεια είναι ότι αυτό δεν το περιμέναμε!

Ο γιος της Στεφανί του Μονακό, παντρεύτηκε δυο φορές μέσα σε λίγα 24ωρα, καθώς την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού, ενώ την επόμενη ημέρα έγινε ο θρησκευτικός.20+1 γάμοι Ελλήνων διάσημων που σχεδόν έχουν ξεχαστεί!

Στον πολιτικό, η νύφη φορούσε μια απλή ολόσωμη φόρμα στο χρώμα του ελεφαντόδοντου, ενώ είχε αφήσει κάτω τα μακριά μαλλιά της πιάνοντας μερικά με ένα όμορφο κλιπ. Μυστικός γάμος στην Ελληνική showbiz! Φωτογραφία μέσα από την εκκλησία!

Το ερωτευμένο ζευγάρι πάντρεψε ο δήμαρχος του Μονακό, Τζορτζ Μάρσαν, ενώ στη συνέχεια έγινε μια ανεπίσημη δεξίωση στον παλάτι του πρίγκιπα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share