Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σμαράγδα Καλημούκου: Δείτε τη με μπικίνι και χωρίς ίχνος ρετούς!

Μπράβο της!

30 Ιουλίου 2019 15:50
Σμαράγδα Καλημούκου: Δείτε τη με μπικίνι και χωρίς ίχνος ρετούς!

Τη Σμαράγδα Καλημούκου τη γνωρίσαμε μέσα από το talent show χορού «So you think you can dance» με την παρουσία της εκεί να της εξασφαλίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες». Δείτε όμως και πως είναι σήμερα η κούκλα Νάνσυ από τη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»

Η όμορφη Σμαράγδα έπαιξε σε ολόκληρο τον πρώτο κύκλο (2007 – 2008), με την ίδια να μην έχει εγκαταλείψει την ασχολία της με τον χορό σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στον ρόλο εκείνο της νεαρής Λίζας Παπαπαύλου, τη θυμόμαστε σαν μια εξαιρετικά γυμνασμένη κοπέλα , με τους κοιλιακούς της να… κλέβουν τις εντυπώσεις.

Σήμερα, 11 χρόνια μετά, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Η ίδια έχοντας αγκαλιάσει τον juicy και απίστευτα θηλυκό εαυτό της, , έβαλε αρκετά κιλά και κατάφερε να ομρφύνει ακόμα περισσότερο!

Στο προφίλ της στο Instagram δηλώνει plus size model, κάνοντας διαφημίσεις για εταιρεία ρούχων για πιο χυμώδεις γυναίκες, με όλους εμάς να μην μπορούμε παρά να παραδεχτούμε πως είναι στα καλύτερά της.

Σμαράγδα, πολύ μας αρέσεις!

Έλα Παναγία μου: Δείτε πως είναι σήμερα η Βάνα Δάγκα από τη σειρά “Οι μεν και οι δεν” 20 χρόνια μετά!

Την γνωρίσαμε μέσα από τη θρυλική σειρά Οι μεν και οι δεν του ΑΝΤ1 που προβλήθηκε επί τρεις σεζόν (1993 – 1996), σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.. Τον Θυμάστε; Δείτε πώς είναι σήμερα ο John Goodman! Έχασε 100 κιλά!

Ως Βάνα Δάγκα, η Άννα Κουρή κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει είδωλο της εποχής, ενώ η μικρή της σκυλίτσα Τερέζ, έγινε το πιο αγαπημένο τετράποδο όλης της Ελλάδας.

Σήμερα, η Άννα παραμένει μια πολύ γοητευτική γυναίκα και το απίστευτο είναι ότι παρόλο που πέρασαν 20 χρόνια, παραμένει το ίδιο όμορφη και φρέσκια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share