Κυριακή, 22 Μαΐου 2022

Αντίνοος Αλμπάνης: Το νέο μήνυμα ζωής που έστειλε!

Συνεχίζει τη μάχη με τον καρκίνο...

30 Ιουλίου 2019 11:35
Αντίνοος Αλμπάνης: Το νέο μήνυμα ζωής που έστειλε!

Ο Αντίνοος Αλμπάνης συνεχίζει να δίνει τη μάχη του με τον καρκίνο και ο ηθοποιός έστειλε ακόμη ένα σπουδαίο μήνυμα ζωής!

Η ανάρτησή του στο instagram που πρέπει να διαβαστεί!

Νέο μήνυμα του Αντίνοου Αλμπάνη στο instagram, ο οποίος έκανε γνωστό πριν λίγο καιρό πως δίνει μάχη με τον καρκίνο!

Ο γνωστός αυτή τη φορά έγραψε το πώς αντιμετωπίζει το πρόβλημα, στέλνοντας ένα μαχητικό και αισιόδοξο μήνυμα!

Συγκεκριμένα έγραψε: «Νικάς τον καρκίνο με τον τρόπο που ζεις, με το ότι ζεις και με την συμπεριφορά την οποία έχεις ζώντας».

Μάχη με τον καρκίνο για τον Αντίνοο Αλμπάνη! Ξύρισε το κεφάλι του

Πριν από λίγο καιρό ο Αντίνοος Αλμπάνης εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς του ακολούθους, όταν ανέβασε στο Instagram την πρώτη του φωτογραφία με ξυρισμένο κεφάλι. Πολλοί θεώρησαν πως ο ηθοποιός άλλαξε look με αφορμή κάποιο νέο ρόλο στο θέατρο. Μάχη με τον καρκίνο για την Τζένη Χειλουδάκη!

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Usay.gr ένα πρόβλημα υγείας ήταν αυτό που ανάγκασε τον ηθοποιό να κάνει αυτή τη ριζική αλλαγή.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μάλιστα, θέλησε με ένα instastory στο οποίο ξάφνιασε τους followers του, να μοιραστεί την περιπέτεια στην οποία έχει περιέλθει τους τελευταίους μήνες.

undefined

Η ανάρτηση που ανέβηκε το βράδυ της Τετάρτης, έγραφε χαρακτηριστικά: «Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναιιι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι νίντζα της χημειοθεραπείας».

Σύμφωνα με το Usay, από τον θεατρικό κύκλο, προκύπτει πως τους τελευταίους μήνες ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει υποβληθεί σε έναν κύκλο χημειοθεραπειών, προκειμένου να αντιμετωπίσει μία κακοήθεια που του διαγνώστηκε πρόσφατα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, αυτός ήταν ο λόγος που ξύρισε το κεφάλι του ο αγαπημένος ηθοποιός, καθώς οι χημειοθεραπείες του προκάλεσαν την απώλεια των μαλλιών του.

Αυτό που γνωρίζουν άνθρωποι που συνεργάζονται μαζί με τον Αντίνοο Αλμπάνη αυτήν την περίοδο, είναι πως όλα βαίνουν καλώς με την υγεία του και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για μία περιπέτεια που σύντομα ο ηθοποιός θα αφήσει πίσω του.

undefined

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share