Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Η Μπάγια άνοιξε τα ": Ο Γιώργος Παπαδάκης ξεσπά για τον τσακωμό του με την Μπάγια Αντωνοπούλου!

Το ξέρατε;

30 Ιουλίου 2019 09:02

Ξέσπασε ο Γιώργος Παπαδάκης για τον τσακωμό του με την Μπάγια Αντωνοπούλου! Τι είχε πει;

Ο δημοσιογράφος τη φετινή σεζόν και μετά την αποχώρηση της Μπάγιας, βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την Μπάγια Αντωνοπούλου και την αιφνιδιαστική αποχώρησή της από την εκπομπή του.Μάλιστα, ο παρουσιαστής εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι όλοι μίλησαν και σχολίασαν το γεγονός, εκτός από τον ίδιο, κάτι που τον πείραξε πολύ.

«Δεν ξέρω αν θες να απαντήσεις για το θέμα;» τον ρώτησε ο Αρναούτογλου.

«Όχι, δεν θα απαντήσω γιατί έχει μιλήσει ένα κάρο κόσμος, όλοι έχουν μιλήσει εκτός από μένα και δεν πρόκειται να μιλήσω. Δεν υπάρχει εκπομπή που να μην μίλησαν. Άνθρωποι, οι οποίοι ούτε καν ξέρουν που είναι το στούντιο το τηλεοπτικό.

Δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως, εγώ χαίρομαι που η Μπάγια άνοιξε τα φτερά της και κάνει την καριέρα της. Και της εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να πάει πάρα πολύ ψηλά».

«Είμαι σίγουρος ότι αν βρεθείτε στον δρόμο θα μιλήσετε» πρόσθεσε ο Αρναούτογλου.

«Βρεθήκαμε στο δρόμο, χαιρετηθήκαμε, φιληθήκαμε, την Παραμονή Χριστουγέννων γιατί μένουμε και κοντά», απάντησε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Γιώργος Παπαδάκης - Μπάγια Αντωνοπούλου: «Η πιτσιρίκα τον έκανε άλογο...»!

«Η πιτσιρίκα τον έκανε άλογο...»! Τι ειπώθηκε για τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μπάγια Αντωνοπούλου; «Μάθαμε τι σου έκανε ο γερό τράγος»: Χαμός με τον Γιώργο Παπαδάκη!

Ένα βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες μέρες και η αλήθεια είναι πως χαρίζει άφθονο γέλιο Πρωταγωνιστής, ποιος άλλος από τον Στέφανο Χίο!

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της σχέσης του Γιώργου Παπαδάκη και της Μπάγιας Αντωνοπούλου και η αλήθεια είναι πως μας έκανε να κλάψουμε!

Δείτε το επικό βίντεο παρακάτω!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share