Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Τι έπαθε το πρόσωπο της Αννίτας Πάνια;

Μείναμε άφωνοι!

30 Ιουλίου 2019 08:42
Σοκ: Τι έπαθε το πρόσωπο της Αννίτας Πάνια;

Είδαμε την Αννίτα Πάνια και πραγματικά πάθαμε σοκ με το πρόσωπό της!

Η παρουσιάστρια δεν ξέρουμε αν έκανε κάτι στο πρόσωπο της ή απλώς δεν την κολακεύει η γκριμάτσα που έχει πάρει, ωστόσο στην φωτογραφία αυτή είναι αγνώριστη. Στην φόρα απαγορευμένες φωτογραφίες της Αννίτας Πάνια!

Είναι τα χείλη, είναι τα φρύδια; Κάτι από αυτά δεν την κολακεύει τόσο από την άποψη ότι της αλλάζει πολύ την μορφή της! Δείτε την φωτογραφία και κρίνετε μόνοι σας:

"Μην πεθάνω...": Αγωνία για την Αννίτα Πάνια!

Αγωνία για την Αννίτα Πάνια! "Μην πεθάνω..." Τι συνέβη;

Αννίτα Πάνια έχει αποκτήσει ένα γιο από το γάμο της με το Νίκο Καρβέλα στον οποίο φόρεσε κόκκινο νυφικό. Η αειθαλής παρουσιάστρια είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της:

“Κοντεύω τα 50 να ξέρεις. Προχθές το κατάλαβα δεν το είχα καταλάβει, είχα μείνει 48 κάτι τέτοιο. Ποτέ δε με έχει πιάσει κρίση ηλικίας, το μόνο που με πιάνει τώρα είναι μην ψοφήσω και πάθω τίποτα και δεν έχει το παιδί μου εμένα δίπλα του. Κατά τα άλλα δεν έχω θέμα.”

Η Αννίτα Πάνια έχει γεννηθεί στις 25 Απριλίου 1970 επομένως είναι 48 χρονών και 8 μηνών, πολύ νέα για να φοβάται το θάνατο έχουμε να πούμε εμείς. Όμως η αγάπη της για το γιο της την κάνει να ανησυχεί όπως και κάθε μητέρα άλλωστε.

Χαμογελά ξανά η Αννίτα Πάνια: Η επιστροφή και η νέα σελίδα στην ζωή της!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο οι ιθύνοντες του Open έχουν αποφασίσει τη θέση του παρουσιαστή να πάρει η πρόσφατη μεταγραφή του καναλιού, η Αννίτα Πάνια. Άλλωστε η εν λόγω παρουσιάστρια γνωρίζει πολύ καλά τη συγκεκριμένη ζώνη και έχει και φανατικό κοινό.

Μάλιστα, γίνεται λόγος για τη συγκεκριμένη ζώνη προγράμματος του σαββατοκύριακου διαχειρίζεται η προηγούμενη ιδιοκτήτρια εταιρεία του τηλεοπτικού σταθμού που την κράτησε, όπως και άλλη ζώνη στο καθημερινό πρόγραμμα, κατόπιν εμπορικής συμφωνίας.

Επιστροφή λοιπόν στην... πρώην ζωή για την Αννίτα Πάνια, η οποία ετοιμάζεται να ανοίξει μια νέα σελίδα στην πλούσια καριέρα της! Εικόνα σοκ της Αννίτας Πάνια: Παραμορφώθηκε η παρουσιάστρια!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share