Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παραμορφώθηκε ο Κρατερός Κατσούλης!

Εικόνα σοκ!

29 Ιουλίου 2019 11:37
Παραμορφώθηκε ο Κρατερός Κατσούλης!

Κυριολεκτικά παραμορφώθηκε ο Κρατερός Κατσούλης! Πάθαμε πλάκα...

Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πανικός στο διαδίκτυο με την εφαρμογή Faceapp! Όλοι οι χρήστες των social media ποστάρουν καθημερινά φωτογραφίες όπου δείχνουν πώς θα είναι ο εαυτός τους στο μέλλον!

Έτσι και ο Κρατερός Κατσούλης πριν λίγες ημέρες μέσω του instagram, μας έδειξε πώς θα είναι στο... μέλλον και πραγματικά μείναμε άφωνοι!

Δείτε τις φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο Κρατερός Κατσούλης!

Εσείς ξέρατε ποια είναι η ηλικία του Κρατερού Κατσούλη;; Δεν φαντάζεστε...

Ο Κρατερός είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός αλλά και παρουσιαστής, και παρόλο που έχει περάσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας στο παρελθόν, δεν το έχει βάλει κάτω.

Πρόκειται για ένα σπάνιο χαρακτήρα και ένα σπάνιο άνθρωπο, που όσοι τον γνωρίζουν έχουν να πουν μόνο καλά πράγματα για αυτόν!

Είναι πατέρας δύο παιδιών τα οποία έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου! Μάλιστα, οι δυο τους παρουσιάζουν μαζί εκπομπές. Ξεκίνησαν τη σεζόν 2014-2016 με την εκπομπή "Στα καλά καθούμενα" στο epsilon tv.

Στη συνέχεια τη σεζόν 2016-2017 η εκπομπή μεταφέρθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με τίτλο "Έτοιμο το πρωινό". Από τον Οκτώβριο του 2017 μεταφέρθηκα στο Star και ξεκίνησαν την πετυχημένη εκπομπή, "Στη φωλιά των Κουκου".

Πάμε τώρα να δούμε που γεννήθηκε αλλά και πόσο ετών είναι!

Ο Κρατερός Κατσούλης, γεννήθηκε στην Γενεύη της Ελβετίας από γονείς Έλληνες μετανάστες, ενώ σε παιδική ηλικία ήρθε πίσω στην Ελλάδα. Ο ίδιος γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου 1971 που σημαίνει ότι είναι 47 ετών!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share