Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτό δεν το περιμέναμε: Λαμπερός γάμος στη showbiz!

Ο λόγος για...

29 Ιουλίου 2019 10:39
Αυτό δεν το περιμέναμε: Λαμπερός γάμος στη showbiz!

Λαμπερό γάμο είχαμε στη showbiz. Παντρεύτηκε ο εγγονός πασίγνωστης ηθοποιού. Το σκηνικό έμοιαζε σαν παραμύθι. H αλήθεια είναι ότι αυτό δεν το περιμέναμε!

Ο γιος της Στεφανί του Μονακό, παντρεύτηκε δυο φορές μέσα σε λίγα 24ωρα, καθώς την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού, ενώ την επόμενη ημέρα έγινε ο θρησκευτικός. 20+1 γάμοι Ελλήνων διάσημων που σχεδόν έχουν ξεχαστεί!

Στον πολιτικό, η νύφη φορούσε μια απλή ολόσωμη φόρμα στο χρώμα του ελεφαντόδοντου, ενώ είχε αφήσει κάτω τα μακριά μαλλιά της πιάνοντας μερικά με ένα όμορφο κλιπ. Μυστικός γάμος στην Ελληνική showbiz! Φωτογραφία μέσα από την εκκλησία!

Το ερωτευμένο ζευγάρι πάντρεψε ο δήμαρχος του Μονακό, Τζορτζ Μάρσαν, ενώ στη συνέχεια έγινε μια ανεπίσημη δεξίωση στον παλάτι του πρίγκιπα.

Μυστικός γάμος στη showbiz! Φωτογραφία την ώρα του μυστηρίου!

Μυστικό γάμος είχαμε στην Ελληνική showbiz και η αποκάλυψη στο Instagram με φωτογραφία μέσα από την εκκλησία την ώρα του μυστηρίου.

Ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο 27 Ιουλίου. Κουμπάροι του ζευγαριού, η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Άνθιμος Ανανιάδης.

Ο λόγος για την Βιολέτα Κοντοδαίμων και τον Dj PaCo. Η Βιολέτα, είναι η ηθοποιός και θα συμπρωταγωνιστεί με τον Άνθιμο Ανανιάδη στην ταινία The Greek Job και ο DJ PaCo είναι συνθέτης αλλά και ο παραγωγός της επιτυχίας του «Mama» του Sin Boy.

Λαμπερός γάμος για Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Όχι δεν παντρεύτηκαν τα παιδιά αλλά ο αδελφός της Ζέτας Μακρυπούλια πριν λίγους μήνες με την παρουσιάστρια να λάμπει!

Ο γάμος έγινε το περασμένο φθινόπωρο με πολλούς συγγενείς και φίλους. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια συνοδευόμενη από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη πήγε στον γάμο του αδελφού της. Έχει μεγάλη αδυναμία και στους δύο αδελφούς της και είναι πάντα δίπλα τους.

Τον προπέρσινο Οκτώβρη ο Άκης με την Ελίζα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και λίγο αργότερα υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί.

Μετά επέλεξαν να κάνουν τον θρησκευτικό τους γάμο. Η νύφη επέλεξε ένα αρκετά ρομαντικό νυφικό με μακρύ πέπλο και τα μαλλιά της πιασμένα πίσω και ο γαμπρός σκούρο κομψό κοστούμι.

Η Ζέτα Μακρυπούλια «ανέβασε» βίντεο στην προσωπική της σελίδα στο instagram την στιγμή που η νύφη έφτασε στην εκκλησία με τον γαμπρό χαμογελαστό να την περιμένει.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και το θέμα Ζέτα Μακρυπούλια: Κοιτάξτε τα νύχια της στα πόδια! Στάθηκε δίπλα στον Χατζηγιάννη και όλοι κοιτούσαν εκεί!

Δείτε φωτογραφίες:

TAGS
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share