Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεά: Αυτή ήταν η πανέμορφη μητέρα του Νίκου Μουτσινά: Πέθανε πριν λίγο καιρό!

Την έχετε δει;

29 Ιουλίου 2019 09:30
Θεά: Αυτή ήταν η πανέμορφη μητέρα του Νίκου Μουτσινά: Πέθανε πριν λίγο καιρό!

Πριν από καιρό, πέθανε η πανέμορφη μητέρα του Νίκου Μουτσινά! Ο ηθοποιός όταν την έχασε, πέρασε μια αρκετά δύσκολη φάση μη μπορώντας να το ξεπεράσει...

Να σας θυμίσουμε ότι έσκασε η βόμβα με τον Νίκο Μουτσινά: Πρόδωσε τη μεταγραφή του σε άλλο κανάλι!

Ο λόγος για την Φρόσω Ιστάνκο, η οποία καμάρωνε συνεχώς για το παιδί της, ενώ βρισκόταν πάντα δίπλα του στις πρεμιέρες του, φροντίζοντας να διώχνει μακριά το άγχος του και τις ανασφάλειες του.

Η ίδια αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και συγκεκριμένα έδινε μάχη με τον καρκίνο, την οποία και δεν κατάφερε να νικήσει. Η Φρόσω Ιστάνκο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών.

Μάλιστα, σε μία τελευταία δημόσια εμφάνιση που είχε κάνει είχε αποκαλύψει τη μεγάλη επιθυμία της αποκαλύπτοντας πως από τον γιο της περιμένει να δει γάμο και εγγόνι.

"Δεν μου είναι εύκολο...": Ο Νίκος Μουτσινάς αποκαλύπτει την ερωτική του ζωή!

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένας από τους πιο αγαπημένους παρουσιαστές - ηθοποιούς της ελληνικής showbiz και όπως είναι λογικό κάθε του κίνηση γίνεται αντικείμενο συζήτησης!

Μάλιστα αρκετοί ασχολούνται συχνά και με την ερωτική του ζωή! Ο ίδιο δεν ανοίγεται συχνά όμως πρόσφατα μίλησε και αποκάλυψε αρκετά: «Άντε στο διάολο, γελοίοι»: Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς!

"Η προσωπική μου ζωή είναι σε μια πολύ ωραία φάση. Νιώθω ευτυχισμένος και ήρεμος. Ο φόβος της δέσμευσης, κατέληξα ότι είναι φόβος του αποχωρισμού. Δεν μου είναι εύκολο, γι’αυτό και προσπαθούσα να μη δεσμεύομαι. Στα 40 μου οφείλω να αφεθώ και να φάω τα μούτρα μου. Το κομμάτι της φιλίας αρχίζει και τελειώνει με αυτούς του ανθρώπους. Είναι πια η οικογένειά μου. Αυτό τους έτυχε τώρα. Είμαι συγγενής τους. Είναι το σημείο αναφοράς μου, είναι οι εξομολογητές μου, είναι η βάση μου, είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί", είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share