Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κρίση της μέσης ηλικίας για την Μαρία Μπακοδήμου!

Τι της συμβαίνει;

28 Ιουλίου 2019 08:23
Κρίση της μέσης ηλικίας για την Μαρία Μπακοδήμου!

Μαρία μου τι έχεις πάθει; Περνάς την κρίση της μέσης ηλικίας. Περνάς κλιμακτήριο; Θέλεις επιβεβαίωση ότι είσαι γυναικάρα; Ψάχνεις για άντρα; Τι απ’ όλα αυτά συμβαίνει Μαρία μου;

Γιατί βλέπω κοριτσάρα μου καλή ότι το τερματίζεις!

Δε λέω ότι δεν το υποστηρίζεις! Αυτά που κάνεις όμως όλα μαζί χτυπάνε κάπως περίεργα. Βόμβα με την Μαρία Μπακοδήμου: Σ' αυτό το κανάλι παίρνει μεταγραφή!

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μία πληθωρική γυναίκα που μπορώ να πω πως ότι κι αν κάνει το υποστηρίζει. Το θέμα είναι που ξεπερνιόνται τα όρια. Η Μαρία Μπακοδήμου δεν είναι μια τραγουδίστρια πίστας για να φωτογραφίζεται σε περιοδικά λες και είναι sex symbol.

Υποθετικά λέμε τώρα είναι μια σοβαρή παρουσιάστρια που σέβεται τον εαυτό της την οικογένεια της και το μέλλον της. Μετά λοιπόν από το τουρκικό ξέφτιλοπαιχνίδι, το περίφημο Power of love που θυμίζει 100% Big Brother, τώρα την βλέπουμε και στο Down Town να φωτογραφίζεται παραπάνω σέξι απ’ όσο πρέπει για την ηλικία της.

Και το ερώτημα είναι γιατί το κάνει αυτό η Μαρία; Τι θέλει να αποδείξει και σε ποιον;

Μου περνάει από το μυαλό ότι στέλνει μηνύματα ότι «εγώ εδώ είμαι και κοίτα τι χάνεις».

Η Μαρία δεν έχει κάνει τώρα επιτυχία στη ζωή της για πρώτη φορά,απλά τώρα για πρώτη φορά κάνει τέτοιες extreme κινήσεις που τις λες πρωτοποριακές αλλά ταυτόχρονα τις λες και στα όρια της σοβαρότητας.

Μαρία μου ένα έχω να σου πω! Είπες ναι σε ένα δεύτερο project που είμαι σίγουρη πως αν θα σου το πρότειναν πριν από πέντε χρόνια θα έκανες εμετό! Το trash περιβάλλον δε σου ταιριάζει! Eίσαι μια γυναίκα για να κάνεις ωραία και σοβαρά πράγματα επειδή όμως δεν ξέρω τι συμβαίνει μέσα στην τσέπη σου πάω πάσο.

Όμως όταν συνδυάζεις αυτό το δεύτερο trash της τηλεόρασης, με το trash και το extreme τέτοιων φωτογραφήσεων το τερματίζεις και κάτι δεν πάει καλά! Πρόσεξε το, γιατί Ναι μεν Μαρία μπορείς...αλλά είσαι κοντά στο να περάσεις την κόκκινη γραμμή της ξεφτίλας...

Πηγή: Youweekly.gr

Τα χάσαμε: Αυτό είναι το πραγματικό κορμί της Μαρίας Μπακοδήμου! Χωρίς ίχνος ρετούς!

Η Μαρία Μπακοδήμου τα τελευταία χρόνια είναι ένα από τα πιο προβεβλημένα και συμπαθητικά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.

Οι εκπομπές της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο σε όλες τις τηλεοπτικές ζώνες έχουν γράψει ιστορία, ενώ την περσινή σεζόν έκανε το μεγάλο «μπαμ» με την παρουσίαση του Power of Love.

Ο λόγος για τη Μαρία Μπακοδήμου, η οποία τη νέα χρονιά θα βρίσκεται εκ νέου στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ενώ θα παρουσιάσει και πάλι το ερωτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ, το οποίο θα ξεκινήσει λογικά ξανά στις αρχές του επόμενου έτους. Μαρία Μπακοδήμου: Η σχέση με παίκτη του Power of Love!

Η Μαρία, βέβαια, εκτός των προσόντων της ως παρουσιάστρια διαθέτει και… φυσικά προσόντα, καθώς η εμφάνισή της μόνο απαρατήρητη δεν περνά, με τους άντρες να δηλώνουν (και δικαίως) ερωτευμένοι μαζί της.

Η ίδια, λοιπόν, φρόντισε ν’ ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media δύο φωτογραφίες της, εκ των οποίων η μία τη δείχνει χωρίς κανένα φίλτρο (αν και είναι ελαφρώς σκοτεινή) με το μαγιό της.

Αποκάλυψη- έστω και «μερική»- τώρα, λοιπόν!

Δείτε παρακάτω τις δύο φώτο:

Ξανά μαζί Μαρία Μπακοδήμου - Δημήτρης Αργυρόπουλος!

Μπορεί να έχουν χωρίσει όμως ο γιος τους Νικήτας, τους ένωσε ξανά!

Χθες το απόγευμα, η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος βρέθηκαν στο πλευρό του Νικήτα, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σχολική του χρονιά. Διαβάστε παρακάτω...

Μαρία και Δημήτρης έχουν αποδείξει με τις δηλώσεις τους, πως η επικοινωνία τους παραμένει πάντα άριστη και ας έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. "Η Μαρία τα είχε με άλλον": Απίστευτη αποκάλυψη για τον γάμο της Μπακοδήμου!

Οι δυο τους βρέθηκαν στην τελετή αποφοίτησης του νεαρού και δημοσίευσαν φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram!

Δείτε τις φωτογραφίες με τους περήφανους γονείς:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share