Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019

Κώστας Καραμανλής - Νατάσα Παζαΐτη: Ξεχωριστές διακοπές και... χωρισμός!

Τι συμβαίνει με το αγαπημένο ζευγάρι;

26 Ιουλίου 2019 15:47
Κώστας Καραμανλής - Νατάσα Παζαΐτη: Ξεχωριστές διακοπές και... χωρισμός!

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τον Κώστα Καραμανλή και τη Νατάσα Παζαΐτη να έχουν χωρίσει.Τι πραγματικά συμβαίνει με τον γάμο τους;

Μάλιστα, να σας υπενθυμίσουμε ότι ένα πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Μακελειό" κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σίγουρα δημιουργεί πολλά ερωτηματικά... Χώρισαν μετά από 20 χρόνια; Όλη η αλήθεια για το "διαζύγιο" Καραμανλή - Παζαΐτη!

Τι ποτά ανακάλυψε, τι ξενύχτια, τι τσακωμούς!

Κώστας Καραμανλής - Νατάσα Παζαΐτη: Ξεχωριστές διακοπές και... χωρισμός!

Στην πραγματικότητα όλα αυτά για ποτά και τσακωμούς δεν ισχύουν, ωστόσο έγινε κάτι που μας παραξένεψε. Μιλάμε φυσικά για τις ξεχωριστές διακοπές του ζευγαριού. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραμανλής, βρέθηκε στο Λεωνίδιο για να περάσει τις Πασχαλινές του διακοπές.

Ο φωτογραφικός φακός, τον "τσάκωσε" να απολαμβάνει τον καφέ του σε κεντρικό παραδοσιακό καφενείο της αρκαδικής κωμόπολης, παρέα με τον πρώην υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο, τον Δημήτρη Ευσταθίου, τον δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπο Λυσίκατο, τον αντιδήμαρχο Κώστα Διαμαντή και τον δημοτικό σύμβουλο Ηλία Μάνο. Αυτό που μας παραξένεψε, είναι το γεγονός ότι δεν ήταν πουθενά η γυναίκα του. Βέβαια, αυτό μπορεί και να μη σημαίνει τίποτα, αφού ο πρώην πρωθυπουργός έκανε τη βόλτα του με ανδροπαρέα!

undefined

«Ποια είσαι εσύ; Πώς σε λένε;»: Έτσι "καμάκωσε" την Νατάσα Παζαΐτη ο Κώστας Καραμανλής!

«Ποια είσαι εσύ; Πώς σε λένε;» Οταν ο Κώστας Καραμανλής ζητούσε να μάθει το όνομα της γλυκιάς φοιτήτριας της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, που βρέθηκε να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο νέο πολιτικό του γραφείο στη Θεσσαλονίκη, το 1988, δεν περνούσε καν από το μυαλό του πού θα οδηγούσε αυτή η γνωριμία… «Νατάσα» απάντησε δειλά η ψιλόλιγνη κοπέλα με τα ξανθά μαλλιά. Κώστας Καραμανλής - Νατάσα Παζαΐτη: Γιατί βάλθηκαν να τους χωρίσουν μετά από 20 χρόνια γάμου;

«Νατάσα; Ρωσικό όνομα σε γραφείο Καραμανλή;» ήταν η πρώτη αντίδραση του νεαρού τότε πολιτικού. Δέκα χρόνια μετά, το απόγευμα της 19ης Ιουλίου του 1998, η Νατάσα Παζαΐτη και ο Κώστας Καραμανλήςχόρευαν τον Ησαΐα στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, στην Πρώτη Σερρών.

Στις αρχές του καλοκαιριού του 1988, ο Κώστας Καραμανλής ξεκινώντας την πολιτική του καριέρα στη Θεσσαλονίκη πιάνει ένα καινούργιο γραφείο, στην Τσιμισκή, για να μπορεί να δέχεται κόσμο. Στη γραμματεία τον βοηθάει η σύζυγος του αδελφού του Γιώργου, Χριστίνα. Οταν εκείνη χρειάζεται να αποχωρήσει για την καλοκαιρινή σεζόν στη Μύκονο, οι επιτελείς του Καραμανλή ζητούν από τη δραστήρια νονά του Δανάη Μπρέντα να τους συστήσει κάποια κοπέλα να βοηθήσει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share