Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Μαρία Μπακοδήμου: Το μεγάλο ψέμα για την ζωή της!

Τι συνέβη;

26 Ιουλίου 2019 13:39
Μαρία Μπακοδήμου: Το μεγάλο ψέμα για την ζωή της!

Φανερά ενοχλημένη η Μαρία Μπακοδήμου, αποφάσισε να δώσει μία απάντηση στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν εδώ και καιρό και αφορούν στη ζωή της. Η παρουσιάστρια, που φημίζεται για το πνεύμα και το χιούμορ της, δεν ήθελε να δώσει την απάντηση “στο πιάτο”, αλλά να το κάνει με έναν ιδιαίτερο τρόπο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μαρία Μπακοδήμου: Αυτό είναι το πραγματικό της πρόσωπο! Άλλος άνθρωπος ....

Η Μαρία Μπακοδήμου ανάρτησε μια selfie φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα: «Καλημέρα. Θέλετε να παίξουμε ένα κουίζ; Ξυπνάω και διαβάζω για μένα τα παρακάτω: 1) ο γιος μου είναι στο νοσοκομείο 2) ο Τούρκος αγαπημένος μου με παράτησε 3) δεν τα βρήκα με το ΣΚΑΪ. Ποιο από τα παραπάνω είναι ψέμα»;

Δείτε την ανάρτηση:

Μαρία Μπακοδήμου: Η σχέση με παίκτη του Power of Love!

Ένας από τους πιο εντυπωσιακούς παίκτες του δεύτερου κύκλου του Power Of Love ήταν ο Γιάννης Αμπατζόγλου. Ο μελαχρινός χορευτής έχει ξεχωρίσει από τα αγόρια του σπιτιού αλλά η επαφή του με την τηλεόραση δεν είναι όπως φαίνεται κανούρια. Βόμβα με την Μαρία Μπακοδήμου: Σ' αυτό το κανάλι παίρνει μεταγραφή!

Σε βίντεο που μεταδόθηκε στο Menios Live του νέου Epsilon, αποκαλύφθηκε ότι ο παίκτης έχει στο παρελθόν φιλοξενηθεί αρκετές φορές στην παλιά εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και του Φώτη Σεργουλόπουλου στο Star.

Η απογευματινή εκπομπή ΦΜ Live από την οποία πάρθηκε η φωτογραφία που δείχνει τον παίκτη και την παρουσιάστρια δίπλα δίπλα είναι προ τεσσάρων χρόνων τραβηγμένη, κάτι που τοποθετεί τη σχέση τους αρκετά πριν το φετινό ριάλιτι του έρωτα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share