Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ολική «μεταμόρφωση» για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη! (photo)

Αγνώριστη!

26 Ιουλίου 2019 11:28
Ολική «μεταμόρφωση» για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη! (photo)

Tην Ευριδίκη Βαλαβάνη τη γνωρίσαμε με πολύ μακριά μαλλιά, τα οποία άλλοτε τα έπιανε ψηλό κότσο και άλλοτε τα άφηνε να πέφτουν κυματιστά πάνω στους ώμους της. Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά! Η εγκυμοσύνη που φέρνει τα πάνω κάτω!

Η γνωστή δημοσιογράφος εκτός από διάθεση για πολλές βουτιές και καλοκαιρινές διακοπές φαίνεται να είχε και μία διάθεση… αλλαγής! Έτσι, η Ευριδίκη αποκάλυψε πριν από λίγο το νέο της κούρεμα με μια φωτογραφία της που δημοσίευσε στο Instagram! Η αθλητικογράφος έκοψε τα μαλλιά της καρέ και όπως βλέπουμε της πηγαίνουν πολύ!

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αποχαιρέτησε το πολύ μακρύ μαλλί που είχε αλλάζοντας έτσι και ολόκληρη την εικόνα της όπως την είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στο «Survivor» και τις υπόλοιπες εκπομπές που συμμετείχε.

Η Ευρυδίκη επέλεξε τα μέσα του καλοκαιριού για να ανανεωθεί και ανάρτησε το νέο της κούρεμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προσθέτοντας μία λιτή λεζάντα που έγραφε «Good hair ✔️Good mood ✔️Good day ✔️».

Η μεγάλη αποκάλυψη της Βαλαβάνη για την ερωτική της σχέση με τον Βασάλο που ανατρέπει όσα ξέραμε!

Γνωρίστηκαν μέσα από την συμμετοχή της στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, και οι φήμες περί ερωτικής σχέσης άρχισαν να πυροδοτούνται όταν στο παιχνίδι παρακολουθήσαμε πλάνα από στιγμές χαλάρωσης τους στην παραλία, οι δυο τους, πειραγματάκια και διάφορα βλέμματα και σπόντες που τους πετούσε ακόμη και ο ίδιος ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η φήμη περί ερωτικής σχέσης της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου έφτασε στην κορύφωσή της όταν ο ίδιος, την ημέρα των γενεθλίων της αθλητικογράφου, της πρόσφερε ως δώρο την ζακέτα του, την οποία εκείνη δεν αποχωρίστηκε από πάνω της λεπτό.

Ακόμη και τώρα, που το παιχνίδι έχει τελειώσει και ο καθένας έχει επανέλθει στην καθημερινότητά του, οι δυο τους συνεχίζουν και μονοπωλούν το ενδιαφέρον μέσα από κοινές εμφανίσεις και βόλτες.

Ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει αρκετές φορές σε κάποιο καφέ με φίλους, σε βόλτες, ακόμα και σε κοινές διακοπές μιας και οι δυο βρίσκονται στο World Party Cruise με καπετάνιο τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ωστόσο, για να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο, και να σταματήσουν όλες αυτές οι φημολογίες το Youweekly.gr σας αποκαλύπτει, μέσα από επιβεβαιωμένες πληροφορίες πως τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει απλά… πουλάνε. Ναι καλά ακούσατε, κι όπως θα έχετε καταλάβει κι εσείς, αυτό το δίδυμο πουλάει πολύ οπότε για πιο λόγο να μην το εκμεταλλευτούν και οι διαφημιστές αλλά και οι ίδιοι;

Άλλωστε, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πάλι πληροφορίες μας η αθλητικογράφος εδώ και 10 μήνες έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Στάθη… ενός αθλίατρου, που ήταν και πρώην αθλητής. Οι δυο τους είναι τρελοί ο ένας για τον άλλον αλλά έχουν προτιμήσει να κρατήσουν την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share