Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τι κάνει κρυφά η Μενεγάκη όταν όλοι κοιμούνται σπίτι της; (Video)

Τι αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια;

26 Ιουλίου 2019 08:27
Τι κάνει κρυφά η Μενεγάκη όταν όλοι κοιμούνται σπίτι της; (Video)

Η Ελένη Μενεγάκη απ’ ότι φαίνεται ξυπνάει πολύ νωρίς.

Η ίδια παρακολουθεί τη φίλη της τη Σούζυ στον ΣΚΑΙ που είναι στις 6:30 και όπως φαίνεται είναι η πρώτη που ξυπνάει στο σπίτι. Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Είχε "χυθεί" στην παραλία τον έγραφε κανονικά!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε : «Εγώ άκουσα τη φίλη μου τη Σούζυ στις 06:30 (στον ΣΚΑΙ) που είπε γλυκιές μέρες. Αυτή είναι η ώρα μου, δεν ξυπνάω τα παιδιά, όλοι κοιμούνται… και είμαι χαλαρή και έχω απόλυτη ησυχία και είπε ωραία

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Η απίστευτη δίαιτα της Ελένης Μενεγάκη που κάνει θαύματα!

Ελένη Μενεγάκη: Αναλυτικό πρόγραμμα διατροφής της παρουσιάστριας για να αποκτήσεις το απίστευτο κορμί της! Μοναδική

Μέσα σε μια δεκαετία έχει αποκτήσει ένα σώμα που θα ζήλευε και 25χρονη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια κατά καιρούς έχει δοκιμάσει διάφορα διατροφικά προγράμματα, κάποια από αυτά με θεαματικά αποτελέσματα.

Δες το σώμα που έχει φτιάξει ήδη για το φετινό καλοκαίρι kαι μάθε τα διατροφικά της tip

Kάνει τη δίαιτα της Rihanna

Στα 57 πλέον κιλά η Ελένη δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό εαυτό της με την κοιλίτσα και τους γεμάτους μηρούς. Και μπορεί την περασμένη σεζόν να ακολούθησε μία αντιοξειδωτική δίαιτα με πρωταγωνιστές τις τροφές του χειμώνα, αλλά πλέον έχει περάσει σε άλλη φάση. Ούτε λίγο ούτε πολύ, η ωραία Ελένη έχει βάλει στόχο να μη στερηθεί εντελώς τους υδατάνθρακες, μία από τις πιο βασικές πηγές ενέργειας του οργανισμού και σημαντικό κομμάτι κάθε υγιεινής δίαιτας, αλλά να τους περιορίσει. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα, η παραπάνω μέγεθος είναι έμπνευση της διαιτολόγου Daine Kress και ήδη αγαπημένη πολλών σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Rihanna και η Ηalle Berry. Σύμφωνα με τη δίαιτα που προτείνει η Diane Kress, ιδανική ποσότητα είναι πέντε γραμμάρια υδατάνθρακες κάθε πέντε ώρες. Το άλλο κάνει η Ελένη;

Top 5!

- Καταναλώνει άφοβα άπαχη πρωτεΐνη, όπως κοτόπουλο ή λευκό ψάρι, αλλά και λαχανικά με χαμηλούς υδατάνθρακες, όπως σαλάτες, μανιτάρια, πιπεριές.
- Αποφεύγει τη ζάχαρη.
- Πίνει 1,5 lt νερό την ημέρα.
- Προσθέτει στα φαγητά 2 κ.σ. ξίδι. Είναι ένα τρικ για να χάνει τα κιλά πολύ πιο εύκολα.
- Αν βγει το βράδυ, πίνει 1 ποτήρι κόκκινο κρασί.

EΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

Πρωινό
Καφές ή τσάι χωρίς ζάχαρη και 2 αυγά χτυπημένα μαζί με ψιλοκομμένα λαχανικά (ντομάτα, πράσινη πιπεριά και προαιρετικά κρεμμύδι) με 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης με τυρί τύπου cottage.

Δεκατιανό
15-20 αμύγδαλα ωμά ή 30 γρμ. τυρί light ή ένα μήλο.

Μεσημεριανό
2 μέτριες αραβικές πίτες ολικής άλεσης με 1 φέτα βραστή γαλοπούλα, 30 γρμ. σκληρό κίτρινο τυρί, 1 φύλλο μαρούλι, μισή ντομάτα κομμένη σε φέτες, 1-2 ροδέλες κρεμμύδι και 1 κ.γ. μαγιονέζα light.

Απογευματινό
2-3 μπαστουνάκια ωμό σέλερι, τα οποία γεμίζετε με φιστικοβούτυρο!

Βραδινό

150 γρμ. ψητός σολομός με λαχανικά στον ατμό (κατά προτίμηση αρακά, κόκκινες πιπεριές, κολοκυθάκια και πράσινα φασολάκια).

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share