Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φάνης Λαμπρόπουλος σχέση: Αυτή είναι η κοπέλα του!

Κι όμως, είναι σε σχέση ο Παρασκευάς!

25 Ιουλίου 2019 11:25
Φάνης Λαμπρόπουλος σχέση: Αυτή είναι η κοπέλα του!

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος έχει παραδεχτεί –στα σοβαρά – πως είναι σε μακροχρόνια σχέση. Ποια είναι η γυναίκα της ζωής του; Δείτε τι είχε δηλώσει σε συνέντευξή του σε γνωστό περιοδικό!

Γνωρίζω πως είσαι με μια κοπέλα εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Πώς σε αντέχει;

χουμε έναν κανόνα: Δευτέρα με Τετάρτη φεύγω εγώ από το σπίτι και Πέμπτη με Κυριακή φεύγει εκείνη. Με αυτό τον τρόπο δεν συναντιόμαστε ποτέ. Να ξέρεις, η συνήθεια είναι αυτό που σκοτώνει τις σχέσεις. Ενώ εμείς από μακριά και αγαπημένοι. Κατερίνα Παναγοπούλου: Ο κούκλος άνδρας στο πλευρό της, μετά τον θάνατο του συζύγου της!

Τι είναι αυτό που θαυμάζεις στο κορίτσι σου;

Την ποιότητα κατασκευής, τα πέντε χρόνια εγγύηση του κατασκευαστή, φουσκώνει και ξεφουσκώνει μέσα σε λίγα λεπτά και, αν θέλω, μπορώ να την έχω πάντα μαζί μου!

Ποια είναι η αγαπημένη σας ασχολία, αυτό που κάνετε και σας αποφορτίζει;

Μας αρέσει πολύ να βγαίνουμε με φίλους. Ξεχωριστά. Εγώ με τους δικούς μου και αυτή με τους δικούς της. Ξέρει τι ωραίο που είναι; Μας αποφορτίζει τελείως.

Πριν από δύο χρόνια, είχες δηλώσει στο People πως θα παντρευόσουν μόνο αν ήταν να αποκτήσεις ένα παιδί. H πατρότητα έχει αρχίσει να σε απασχολεί;

Τώρα που είμαι στο Όλα Ξεκόλλα, όλο αυτό το θέμα περί πατρότητας νομίζω ότι πρέπει να πάει λίγο πιο πίσω χρονικά. Δεν θα ήθελα αυτή την περίοδο να χαλάσω τα σώμα μου.

Αν η παιδική φρουτόκρεμα αποδειχτεί του γούστου σου, θα είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να κάνεις παιδί;

Όλα τα φαγητά είναι του γούστου μου. Για εμένα, το κίνητρο για να κάνω παιδί είναι να μεγαλώσει γρήγορα, έτσι ώστε να κατεβάζει αυτό τα σκουπίδια στον κάδο κάθε βράδυ. Δεν την αντέχω άλλο αυτή τη δουλειά. Βαριέμαι θανάσιμα. Ειδικά όταν βρέχει.

Πώς φαντάζεσαι την ημέρα του γάμου σου;

Με φαντάζομαι πάνω σε ένα άλογο με ένα μακρύ λευκό νυφικό και τα μαλλιά μου κότσο. Μετά το μυστήριο, θα ήθελα να υπάρχει ο μεγαλύτερος μπουφές που έχει γίνει ποτέ. Σκοπός μου είναι ο μπουφές να ξεπεράσει τα 187 μέτρα, για να κερδίσουμε το βραβείο Guinness.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share