Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Σία Κοσιώνη: Παραμεγάλωσε ο γιόκας της και είναι ίδιος με...

Δείτε τον για πρώτη φορά!

25 Ιουλίου 2019 07:55
Σία Κοσιώνη: Παραμεγάλωσε ο γιόκας της και είναι ίδιος με...

Παρόλο που η Σία Κοσιώνη είναι μια άψογη επαγγελματίας είναι και μια άψογη μαμά, μια που πάντα φροντίζει να περνά χρόνο με τον γιο της!

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του την απαθανάτισε μαζί με τους δυο άντρες της ζωής της, που δεν είναι άλλοι από τον γιο και τον άντρα της, να κάνει τα ψώνια της στην περιοχή της Κηφισιάς!

Πάντα λεπτή και κομψή, με τζην και casual πανωφόρι, έδειχνε να απολαμβάνει τις όμορφες και χαλαρές στιγμές με την οικογένεια της! Πρόσφατα μάλιστα το ζευγάρι γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του μωρού του με ένα υπέροχο πάρτι.

Δείτε τον μικρό! Σε ποιον μοιάζει περισσότερο;

Σία Κοσιώνη: Παραμεγάλωσε ο γιόκας της και είναι ίδιος με...

Λαμπερός γάμος για την Σία Κοσιώνη!

Κουμπάροι στον γάμο φιλικού τους ζευγαριού έγιναν ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη.

Πρόκεται για τον Νώντα Μούσιο, πολιτικό μηχανικό στο επάγγελμα και στενό φίλος και συνεργάτη του κ. Μπακογιάννη, και για την Μαρία Καραΐσκου, δικηγόρο από τη Λαμία.

Μέσω facebook, ο Κώστας Μπακογιάννης δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία από το μυστήριο, γράφοντας στη λεζάντα:

«Συνεργάτης που έγινε φίλος. Φίλος που έγινε οικογένεια. Νώντα μου να ζήσετε με την Μαρία σου ευτυχισμένοι, όπως το αξίζετε. Στα δύσκολα και τις χαρές, μαζί!».

Όπως φαίνεται, η Σία Κοσιώνη επέλεξε να φορέσει μια λιλά τουαλέτα, ενώ το ρύζι έπεσε άφθονο.

Συνεργάτης που έγινε φίλος. Φίλος που έγινε οικογένεια. Νώντα μου να ζήσετε με την Μαρία σου ευτυχισμένοι, όπως το αξίζετε. Στα δύσκολα και τις χαρές, μαζί!

Posted by Κώστας Μπακογιάννης on Friday, 19 July 2019

"Με τη νύφη μου δεν...": Η μεγάλη αποκάλυψη της πεθεράς της Σίας Κοσιώνη!

Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε τον λόγο που καβγαδίζει με την κόρη της, Αλεξία και για τη σχέση της με τη Σία Κοσιώνη που έχει παντρευτεί τον γιο της, Κώστα Μπακογιάννη.

«Εγώ μεγάλωσα σε μια οικογένεια όπου μέχρι τα 10-12 μου δεν υπήρχε πολιτική στη συζήτηση του σπιτιού. Ο πατέρας μου δεν μιλούσε ποτέ για πολιτική. Όταν μεγαλώσαμε, δεν θα το ξεχάσω ποτέ, μίλησα στον πατέρα μου για την πρώτη μου χυλόπιτα. Του είπα πως έφαγα χυλόπιτα και εκείνος αποφάσισε ότι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσει τη σοβαρότητα του θέματος ήταν να με κεράσει παγωτό. Όσο διήρκησε το παγωτό, τόσο διήρκησε και η δική μου ερωτική απογοήτευση. Να σας θυμίσουμε με την ευκαιρία και την είδηση για την Σία Κοσιώνη: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της; Η γλυκιά ανακοίνωση!

Είμαστε μεγάλη οικογένεια. Έχω 7 εγγόνια αυτή τη στιγμή. Έχω 7 παιδιά που τα κακομαθαίνω. Τσακώνομαι συνήθως με την κόρη μου που θέλει να μου επιβάλει το φαΐ των παιδιών. Με τη νύφη μου (Σία Κοσιώνη) δεν τσακώνομαι. Κανονικότατη οικογένεια είμαστε», δήλωσε στην εκπομπή «Καλό μεσημέρι»του Κρήτη tv.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share