Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βικτώρια Καρύδα: Χαμογελά ξανά και ο λόγος είναι μια εγκυμοσύνη!

Προσπαθεί να βρει τα πατήματα της...

25 Ιουλίου 2019 07:21
Βικτώρια Καρύδα: Χαμογελά ξανά και ο λόγος είναι μια εγκυμοσύνη!

Το χαμόγελο επέστρεψε ξανά στα χείλη της Βικτωρίας Kαρύδα. Η χήρα του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ο λόγος είναι μια εγκυμοσύνη. Η κολλητή φίλη και κουμπάρα της, Ιωάννα Κεισίδη, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, περιμένει δίδυμα.

Οι δύο γυναίκες τη Δευτέρα το πρωί πέρασαν μαζί την πόρτα του μαιευτηρίου, προκειμένου να επισκεφτούν τον γυναικολόγο της Ιωάννας. Η Βικτώρια, έχοντας βγάλει πλέον τα μαύρα, κρατούσε το χέρι της φίλης της και, σύμφωνα με όσους την συνάντησαν, η χαρά της ήταν μεγάλη για το ευτυχές γεγονός, μετά από όσα έχει περάσει από τον ξαφνικό θάνατο του συζύγου της. Η Ιωάννα έχει βαφτίσει τον μικρό γιο της Βικτωρίας και του δολοφονημένου Γιάννη Μακρή, τον Αχιλλέα, ενώ η Βικτώρια την κόρη της Ιωάννας, την Αγάπη-Σοφία.

«Είμαστε φίλες εννέα χρόνια με την Βικτώρια. Είναι ο καλύτερος άνθρωπος», δήλωσε στο Secret η Ιωάννα, η οποία όλο αυτό το διάστημα στέκεται στο πλευρό της κολλητής της, στηρίζοντας την να ξεπεράσει την ξαφνική απώλεια του συζύγου της.

Τέρμα τα ψέματα: Έτσι είναι το πραγματικό πρόσωπο της Βικτώριας Καρύδα! Χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Δείτε πώς είναι το πρόσωπο της Βικτώριας Καρύδα χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρου!

Η ίδια ανέβασε σήμερα τη φωτογραφία στο instagram!

Στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε η Βικτώρια Καρύδα και σε ταράτσα μαγαζιού, όπου είχε την ευκαιρία να βγάλει εντυπωσιακές φωτογραφίες από το Μοναστηράκι και φόντο την Ακρόπολη! Βικτώρια Καρύδα: Με όπλο στο σπίτι! Καταγγελία ...

Η ξανθιά καλλονή φωτογράφισε και τον εαυτό της, βγάζοντας selfie την οποία και ανέβασε στο instagram!

Σε μία από τις φωτογραφίες η Βικτώρια ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει το εντυπωσιακό της πρόσωπο!

Βικτώρια Καρύδα: Ο άντρας που την μεταμόρφωσε! Γέμισε ξανά χαρά το πρόσωπό της....

Γέμισε ξανά χαρά το πρόσωπό της Βικτώρια Καρύδα και αυτός είναι ο άντρας που την μεταμόρφωσε! Η φωτογραφία απόδειξη....

Η ξανθιά καλλονή, προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της μετά την δολοφονία του Γιάννη Μακρή, που την βύθισε στο πένθος! Μάλιστα, έχει ξεκινήσει δειλά δειλά και κάνει ξανά εμφανίσεις ως μοντέλο, που ήταν και το επάγγελμά της πριν την τραγωδία.

Η Βικτώρια Καρύδα χτες, δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram φωτογραφία της από πρόσφατη εμφάνισή της, όπου φαίνεται εμφανώς αλλαγμένη στην όψη της! Ο μακιγιέρ της, Προκόπης Μακρυλάκης της έχει βάλει έντονο κραγιόν και τόνισε τα υπέροχά μάτια της, κάτι που ανέδειξε τα χαρακτηριστικά της και έκανε το πρόσωπό της να δείχνει ότι γέμισε ξανά χαρά...

Βικτώρια Καρύδα: "Πυρπόλησε" με το κόκκινο μαγιό και την πίσω όψη της!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share