Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νίκος Χατζηνικολάου ηλικία; Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι!

Δεν πάει το μυαλό σας! Αποκλείεται

24 Ιουλίου 2019 08:43
Νίκος Χατζηνικολάου ηλικία; Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι!

Αλήθεια γνωρίζατε πόσο χρονών είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου;

Τι και αν τον βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση για περισσότερα από 20 χρόνια, ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι μόλις 56 ετών!

Ο έμπειρος δημοσιογράφος είναι γεννημένος στις 09 Οκτωβρίου του 1962 και πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 56 χρόνια ζωής, έχοντας αρκετά χρόνια ακόμα καριέρας!

Υγιής να είναι ο άνθρωπος και να χαίρετε την οικογένειά του! Επίσης, θυμάστε τον άγνωστο πρώτο γάμο του Νίκου Χατζηνικολάου;

Είδηση σοκ: Ανεύρισμα στον εγκέφαλο για τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Έχει μιλήσει ανοικτά δεκάδες φορές για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, παρουσιαστής και εκδότης είναι από τους πιο πετυχημένους ανθρώπους στον χώρο των media, ωστόσο για να τα καταφέρει όλα αυτά έχει φλερτάρει επικίνδυνα με τον θάνατο και μάλιστα όχι μια φορά! Νέα Δημοκρατία μέχρι κόκαλο ο Νίκος Χατζηνικολάου: Αυτός ήταν ο πατέρας του!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει κάνει 4 φορές χειρουργείο, το ένα εκ τα δύο αρκετά σοβαρά αφού χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο και μάλιστα δύο μέρες μετά πήγε κανονικά για δουλειά!

Επίσης έχει αντιμετωπίσει και καρκίνωμα το οποίο και κατάφερε να κερδίζει! Τα άγχη και η πίεση της καθημερινότητας τον έφεραν σε αυτή την κατάσταση, όμως η αγάπη του για την οικογένεια και την δουλειά του τον κράτησαν όρθιο!

Έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου:"Λυπάμαι οι απόψεις σας είναι φασιστικές!"

Έντονο φραστικό επεισόδιο έλαβε χώρα στον αέρα εκπομπής του ΑΝΤ1 μεταξύ του δημοσιογράφουΝίκου Χατζηνικολάου και του δικηγόρου Αλέξη Κούγια.

Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια του γνωστού ποινικολόγου για την ψήφο των Ρομά και των μεταναστών στην Ελλάδα.

Το σχόλιο προκάλεσε την έκρηξη του δημοσιογράφου, που απάντησε στον κ. Κούγια με έντονο τρόπο.

«Κύριε Κούγια οι απόψεις σας είναι φασιστικές. Λυπάμαι πάρα πολύ. Έχω μεγαλώσει δίπλα σε τέτοιους ανθρώπους και είμαι περήφανος», είπε έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Είστε υποκριτής», ήταν η απάντηση του κ. Κούγια!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share