Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμογελάει ξανά η Βικτώρια Καρύδα: Ο άνδρας που της αλλάζει την... ζωή!

Άλλαξε η όψη της! Φωτογραφία απόδειξη!

23 Ιουλίου 2019 14:29
Χαμογελάει ξανά η Βικτώρια Καρύδα: Ο άνδρας που της αλλάζει την... ζωή!

Γέμισε ξανά χαρά το πρόσωπό της Βικτώρια Καρύδα και αυτός είναι ο άντρας που την μεταμόρφωσε! Η φωτογραφία απόδειξη....

Η ξανθιά καλλονή, προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της μετά την δολοφονία του Γιάννη Μακρή, που την βύθισε στο πένθος! Μάλιστα, έχει ξεκινήσει δειλά δειλά και κάνει ξανά εμφανίσεις ως μοντέλο, που ήταν και το επάγγελμά της πριν την τραγωδία.

Η Βικτώρια Καρύδα χτες, δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram φωτογραφία της από πρόσφατη εμφάνισή της, όπου φαίνεται εμφανώς αλλαγμένη στην όψη της! Ο μακιγιέρ της, Προκόπης Μακρυλάκης της έχει βάλει έντονο κραγιόν και τόνισε τα υπέροχά μάτια της, κάτι που ανέδειξε τα χαρακτηριστικά της και έκανε το πρόσωπό της να δείχνει ότι γέμισε ξανά χαρά...

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Βικτώρια Καρύδα: Βρήκε όπλο στο σπίτι της! Η καταγγελία στους αστυνομικούς!

Η καταγγελία της Βικτώριας Καρύδα στους αστυνομικούς! Βρήκε όπλο στο σπίτι της! Αποκάλυψη τώρα για το τρομακτικό περιστατικό!

Μετά τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή, τον Οκτώβριο του 2018, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks είχε δώσει στις Αρχές συνολικά τέσσερις καταθέσεις.

Η κ. Καρύδα υποστήριξε ότι ο σύζυγός της δεν είχε έχθρες με κανέναν, ενώ περιέγραψε στην αστυνομία όσα γνώριζε για το παρελθόν του.

«Είμαι χαμένη με αυτό που έχει γίνει, δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν ξέρω ποιος και γιατί έκανε αυτό το κακό στον Γιάννη και ελπίζω να βρεθεί γρήγορα αυτός που το έκανε» ήταν τα πρώτα λόγια της στις Αρχές.

Στις 5 Νοεμβρίου η Βικτώρια Καρύδα έδωσε την πρώτη της κατάθεση σχετικά με τη δολοφονία του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία.

«Με τον Γιάννη ήμασταν παντρεμένοι δύο χρόνια κι έχουμε δύο παιδιά 5 και 6 ετών. Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ουκρανία, αλλά βρίσκομαι στην Ελλάδα από το 2001. Με τον Γιάννη γνωριστήκαμε το 2010 στην Ελλάδα, όταν ο Γιάννης έμενε μόνιμα στην Αυστραλία και ερχόταν στην Ελλάδα μόνο για διακοπές. Τα πρώτα χρόνια πηγαινοερχόμασταν μέχρι που ήρθαμε και μείναμε μόνιμα εδώ. Στην Αυστραλία ο Γιάννης είχε παντρευτεί παλιότερα με άλλη γυναίκα και έχει ένα γιο» είπε στους αστυνομικούς.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks ξεκαθάρισε ότι δεν γνώριζε πολλά για τις δουλειές τους συζύγου της, αλλά σε κάθε περίπτωση εκείνος δεν έμοιαζε να φοβάται κανέναν, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος».

Σχετικά με τα όσα έχουν γραφτεί για το παρελθόν του συζύγου της στην Αυστραλία, η ίδια υποστήριξε ότι της μοιάζουν όλα με «παραμύθι» και αδυνατεί πιστέψει όσα ακούει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share