Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

62χρονη κοριτσάρα: Η Ρούλα Κορομηλά με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς!

Θα πάθετε πλάκα!

23 Ιουλίου 2019 13:55
62χρονη κοριτσάρα: Η Ρούλα Κορομηλά με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς!

Φωτογραφίες της Ρούλας Κορομηλά με μαγιό υπάρχουν απειροελάχιστες.

Παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της ελληνικής tv, φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές και βουτιές σπάνια κυκλοφορούσαν. «Ήμουν έγκυος αλλά…»: Θρίλερ για την Ρούλα Κορομηλά!

Τώρα, τα πράγματα έχουν αλλάξει όμως…

Η Ρούλα Κορομηλά έχει φύγει από την τηλεόραση και τα social media έχουν εισβάλλει στη ζωή μας.

Και έτσι η παρουσιάστρια αποφάσισε και εκείνη να ποστάρει στο Instagram φωτογραφίες της με μαγιό.

Κρατώντας ένα τεράστιο καπέλο στο ύψος της κοιλιάς της και προβάλλοντας τα πόδια της, η Ρούλα Κορομηλά πόζαρε πλάι πλάι με τον Αργύρη Αγγέλου ο οποίος την επισκέφθηκε στο σπίτι της και αφού απόλαυσε την παρέα της παρουσιάστριας, έκανε και τις σχετικές αναρτήσεις στο Instagram.

Δείτε τις φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

Καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι η Ρούλα Κορομηλά!

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη είχε προχωρήσει ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος σε παλιότερη εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά είχε αποκαλύψει το σοβαρό πρόβλημα υγείας της παρουσιάστριας!

«Πριν από δέκα χρόνια, σε παραλία της Χαλκιδικής, ακούω μία φωνή από πίσω μου: ”Γιώργο;”. Και βλέπω έναν άνθρωπο και ρωτάω : ΄΄ποιά είσαι;”. Μου λέει: ”Η Ρούλα”. Παιδιά ήταν τόσο άρρωστο το κορίτσι αυτό, μετά από τόσες προσπάθειες για να κάνει παιδί. Για να γίνεις μαμά ρε γαμώτο. Αυτό ήταν. Και πήγαμε και μαζί στη Σουρωτή. Και καθίσαμε μαζί με τις καλόγριες και την ηγουμένη και κάναμε μία παράκληση. Και η Ρούλα σηκώθηκε. Γιατί ήταν στο καρεκλάκι στο αναπηρικό. Και σηκώθηκε το κορίτσι μου. Γι΄ αυτό η Ρούλα δεν ξεχνά ποτέ την Παναγιά!», είχε πει ο μουσικοσυνθέτης κάνοντας την Ρούλα Κορομηλά να λυγίσει!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share