Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πανικός στη Μύκονο: 'Αγριο μαλλιοτράβηγμα για γvωστή Eλληviδα παρouσιάστρια όταv τηv έπιασε στα πράσα η…

Έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό....

23 Ιουλίου 2019 11:32
Πανικός στη Μύκονο: 'Αγριο μαλλιοτράβηγμα για γvωστή Eλληviδα παρouσιάστρια όταv τηv έπιασε στα πράσα η…

Ένα απίστευτο περιστατικό μάθαμε από υπάλληλο ξενοδοχείου στην Μύκονο, όπου έγινε μάρτυρας σε στιγμές απείρου κάλλους, μεταξύ δύο γυναικών που ξεμαλλιάστηκαν έξω από ένα δωμάτιο.

Αλλά θα σας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή.

Πρόκειται για πολύ γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια η οποία απήλαυσε τις διακοπές της, στο νησί των ανέμων! Ε, λίγο το καλοκαίρι, λίγο το ποτό υπέκυψε σε έναν πειρασμό…Συγκεκριμένα σε έναν, παντρεμένο πειρασμό!

Όπως περιέγραψε ο υπάλληλος του ξενοδοχείου, πρόκειται για μία πολύ γνωστή παρουσιάστρια, που έχει δοκιμαστεί σε 2 ζώνες… Είναι όμορφη, είναι γλυκιά… και δεν έχει δώσει ιδιαίτερα δικαιώματα για το όνομα της, την λες δηλαδή «χαμηλών τόνων».

Ωστόσο την προσωπική της ζωή την κρατά ιδιαίτερα κλειστή και μυστική για να μην μαθαίνουν πολλά πράγματα γι’αυτή, πέρα από κουτσομπολιά… η ίδια δεν μιλάει…

Και πάμε τώρα στο ψητό…

Η παρουσιάστρια, με το πλοuσιο Nτεκoλτέ, συναντήθηκε σε ένα ξενοδοχείο στην Μύκονο, με πολύ γνωστό επιχειρηματία για να περάσουν μαζι μία βραδιά. Ωστόσο, η ίδια δεν είχε κάνει και τόσο αθόρυβη την παρουσία της στην ζωή του και το φλερτ της προς σ’αυτόν με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτή από την γυναίκα του! Και πως;

Survivor: Η παίκτρια που κολάζει την Μύκονο! Χωρίς ίχνος ρετούς

«Είδαμε μια γυναίκα να μπαίνει και φανταστήκαμε ότι πάει σε κάποιο δωμάτιο ενδεχομένως το δικό της. Και ξαφνικά ακούμε τσιρίδες, φωνές και ανεβαίνουμε άρον άρον πάνω. Και βλέπουμε την παρουσιάστρια την οποία τραβούσε από τα μαλλιά η γυναίκα και ο άντρας να προσπαθεί να τις χωρίσει.

Εμείς προσπαθούσαμε να επέμβουμε αλλά τις κρατούσε τόσο δυνατά τα μαλλιά που θα τις τα ξερίζωνε αν κάναμε κάτι!», περιγράφει ο υπάλληλος του ξενοδοχείου.

«Μετά από ώρα οι τόνοι έπεσαν, η παρουσιάστρια έφυγε κλαμμένη από το δωμάτιο, ενώ εμείς τις παραχωρήσαμε κάποιο άλλο για να ηρεμήσει και να μην την δουν σε αυτή την κατάσταση.», συνέχισε. Το απίστευτο είναι όπως μας περιέγραψε ο κύριο Π. ότι την επόμενη μέρα είδε την παρουσιάστρια και ήταν σαν να μην συμβαίνει τίποτα, χαμογελαστή και ευδιάθετη με μία φίλη της…

Όσο για τον παντρεμένο επιχειρηματία και την γυναίκα του; Άγνωστη η πορεία… Αυτά λοιπόν έγιναν στο νησί των ανέμων και το Youweekly.gr σας το αποκάλυψε!

Ποια λέτε να είναι η παρουσιάστρια με το ωραίο Nτεκoλτέ? Αν μπορούσαμε να σας πούμε…θα σας έπεφταν τα μαλλιά…

Σοκάρει γνωστή Ελληνίδα: "Ο γιος μου βρήκε τον πατέρα του νεκρό..."

Σοκ προκαλεί γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια που αποκαλύπτει: «Ο γιος μου όταν ήταν 6,5 χρονών βρήκε νεκρό τον πατέρα του»!

Συγκλονίζει η τραγική ιστορία που εξομολογείται!Την γνωρίσαμε πολλά χρόνια πριν να παρουσιάζει το 3.2.1, του Ant1.

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου έχει χρόνια που έχει αποσυρθεί από την τηλεόραση και συνεχίζει τη ζωή της. Έκανε τη δική της σχολή χορού και μια οικογένεια αφού με τον σύντροφό της απέκτησε έναν γιο ο οποίος σήμερα είναι 9 χρονών.

Η Μαρίνα αναγκάστηκε να πάει στην Καβάλα για να στηρίξει τη δουλειά του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της που είχε «χτυπηθεί» από την οικονομική κρίση.

Σε συνέντευξή της, η Μαρίνα περιέγραψε τη ζωή της στην Καβάλα, αλλά και τη συγκλονιστική στιγμή που ο γιος της βρήκε νεκρό τον πατέρα του στο σπίτι.

Όπως η ίδια εξομολογείται ο σύντροφός της, πέθανε ξαφνικά στα 47 από ανεύρισμα εγκεφάλου, αλλάζοντας για πάντα τη ζωή τους.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ο γιος μου, όταν ήταν 6,5 χρονών, βρήκε τον πατέρα του νεκρό. Έφυγε από ανεύρυσμα εγκεφάλου. Εμείς είχαμε χωρίσει. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν: «Ο Κώστας πέθανε» . Τότε κατέρρευσα, λιποθύμησα… «Μαμά πόσο άδικο είναι που δεν πρόλαβα να ζήσω περισσότερες στιγμές με τον πατέρα μου», μου είπε ο γιος μου. Είναι μια μεγάλη ανοιχτή πληγή, την οποία προσπαθώ να επουλώνω με την αγάπη και την αφοσίωση που δίνω στο παιδί μου…», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ανέφερε ότι ο γιος της, βραβεύτηκε στο σχολείο για την ανδρεία του και την ψυχραιμία του, όταν ένα πρωί βρήκε τον μπαμπά του νεκρό…

Πλέον η Μαρίνα έχει επιστρέψει στην Αθήνα και έχει ανοίξει σχολή χορού στη Νέα Σμύρνη.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έπεσε θύμα "κλοπής"!

Δείτε όλα τα Lifestyle θέματα στο Athensmagazine.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share