Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σπάνια εμφάνιση που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Θυμόσαστε την Βάσια Λόη; Δείτε πως είναι σήμερα

Κορίτσαρος από τους λίγους!

23 Ιουλίου 2019 08:31
Σπάνια εμφάνιση που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Θυμόσαστε την Βάσια Λόη; Δείτε πως είναι σήμερα

Είναι χρόνια φίλοι. Μπορεί η πάλαι ποτέ ξανθιά Playmate και παρουσιάστρια του τηλεοπτικού καναλιού Alter, να παντρεύτηκε και να άφησε τον χώρο της τηλεόρασης όμως δεν άλλαξε κομμωτή. Βλέπετε μπορεί να αφοσιώθηκε στην οικογένειά της αλλά κάποιες συνήθειες, ακόμη κι αυτές είναι ακριβές… δεν αλλάζουν.

Η Βάσια Λόη παραμένει κολλητή φίλη του Κωνσταντίνου-μεταλλαγμένου από τα πολλά κιλά που έχασε- Εμμανουήλ ο οποίος συνεχίζει να επιμελείται την εικόνα της.

Δείτε τη μετά από πολύ καιρό σε μια σπάνια εμφάνιση σε γάμο φιλικού της ζευγαριού, όπου και παραβρέθηκε με τον κομμωτή να μην χάνει ευκαιρία να ποζάρει δίπλα της και να σχολιάζει «wedding party».

Δεν άλλαξε πολύ ε; Ας είναι καλά η κοσμητική Ιατρική…

Αποκλείεται: Θυμάστε τον «Άγγελο» από το «Ρετιρέ»; Δείτε πως είναι σήμερα!

Ήταν ένα από τα τελευταία πουλέν του Γιάννη Δαλιανίδη. Άριστος χορευτής αλλά και καλός ηθοποιός ο Αγγελος Χατζής ήταν από τους τελευταίους που πήραν το εισιτήριο από τον αξέχαστο σκηνοθέτη για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Πρώτα στο «Ρετιρέ» στο ρόλο του Άγγελου και στη συνέχεια και στους «Μικρομεσαίους» την τελευταία σημέρα του Δαλιανίδη στο Mega.

Σήμερα ο Άγγελος Χατζής είναι στην κυριολεξία αγνώριστος. Με μαύρο κορακί μαλλί και με το σώμα του να μην έχει καμία σχέση με το ψηλόλιγνο αγόρι που γνώρισε το τηλεοπτικό κοινό στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Μαθαίνω πως στο πρόσφατο παρελθόν ο ηθοποιός πέρασε πολλά προβλήματα και οικονομικά και προσωπικά τώρα όμως είναι μια χαρά απλά έχει επιλέξει να ζει μακριά από την εγχώρια βιομηχανία θεάματος αλλά κοντά στη μεγάλη του αγάπη, τη θάλασσα. Δείτε πως είναι σήμερα ο Πασχάλης Τερζής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share