Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σε άθλια κατάσταση η Σία Κοσιώνη: Το δημόσιο μήνυμα!

Τι συνέβη;

23 Ιουλίου 2019 07:56
Σε άθλια κατάσταση η Σία Κοσιώνη: Το δημόσιο μήνυμα!

Σία Κοσιώνη: Η παρουσιάστρια φεύγει διακοπές και μας αποχαιρετά με ένα κείμενο στο Instagram και μια χαρακτηριστική φωτογραφία δείχνοντας πως είναι πτώμα και σε άθλια κατάσταση λόγω της κούρασης!

Η γνωστή δημοσιογράφος, μετά από μια τηλεοπτική σεζόν υψηλών απαιτήσεων, θέλησε να πει δημόσια δυο λόγια και να ανανεώσει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές το ερχόμενο φθινόπωρο. Μετρώντας ήδη 13 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον ενημερωτικό τομέα του ΣΚΑΪ, ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αλλά και εκπομπών, ο σταθμός δείχνει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της και ανανεώνει το συμβόλαιο συνεργασίας της. Να σας θυμίσουμε με την ευκαιρία και την είδηση για την Σία Κοσιώνη: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της; Η γλυκιά ανακοίνωση!

Για τα επόμενα δύο χρόνια, η Σία Κοσιώνη συνεχίζει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ. Μέσα από την ανάρτησή της, στο instagram, γράφει δύο λόγια για τη σεζόν που πέρασε που περιείχε χαρές, λύπες και αρκετή κούραση.

Σία Κοσιώνη: Αναλυτικά η ανάρτησή της
«Ήταν κι αυτή μια σεζόν που τα είχε όλα. Χαρές, λύπες, αγωνίες, αδρεναλίνη, κούραση. Είναι όμως όλα αυτά μαζί που κάνουν αυτή τη δουλειά συναρπαστική. Τα παίρνω όλα μαζί στο καλοκαίρι μου, να τους βάλω τα απαραίτητα φίλτρα και σύντομα με το καλό θα είμαστε και πάλι μαζί για την 14η σεζόν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Όπως με ξέρατε τις προηγούμενες 13. Με λίγα ή πολλά, κοντά ή μακριά, να περνάτε όμορφα με αυτούς που αγαπάτε και σας αγαπούν. ΥΓ: Η φωτό από μία από τις εξαντλητικές πρόβες των εκλογών! #vacationtime #vacation #summer #summerbreak #seeyousoon».

"Με τη νύφη μου δεν...": Η μεγάλη αποκάλυψη της πεθεράς της Σίας Κοσιώνη!

Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε τον λόγο που καβγαδίζει με την κόρη της, Αλεξία και για τη σχέση της με τη Σία Κοσιώνη που έχει παντρευτεί τον γιο της, Κώστα Μπακογιάννη.

«Εγώ μεγάλωσα σε μια οικογένεια όπου μέχρι τα 10-12 μου δεν υπήρχε πολιτική στη συζήτηση του σπιτιού. Ο πατέρας μου δεν μιλούσε ποτέ για πολιτική. Όταν μεγαλώσαμε, δεν θα το ξεχάσω ποτέ, μίλησα στον πατέρα μου για την πρώτη μου χυλόπιτα. Του είπα πως έφαγα χυλόπιτα και εκείνος αποφάσισε ότι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσει τη σοβαρότητα του θέματος ήταν να με κεράσει παγωτό. Όσο διήρκησε το παγωτό, τόσο διήρκησε και η δική μου ερωτική απογοήτευση. Να σας θυμίσουμε με την ευκαιρία και την είδηση για την Σία Κοσιώνη: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της; Η γλυκιά ανακοίνωση!

Είμαστε μεγάλη οικογένεια. Έχω 7 εγγόνια αυτή τη στιγμή. Έχω 7 παιδιά που τα κακομαθαίνω. Τσακώνομαι συνήθως με την κόρη μου που θέλει να μου επιβάλει το φαΐ των παιδιών. Με τη νύφη μου (Σία Κοσιώνη) δεν τσακώνομαι. Κανονικότατη οικογένεια είμαστε», δήλωσε στην εκπομπή «Καλό μεσημέρι»του Κρήτη tv.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share