Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κορμάρα η Αννίτα Πάνια: Στην παραλία χωρίς ίχνος ρετούς! Τέλος στα ψέματα

Γυναικάρα

23 Ιουλίου 2019 07:54
Κορμάρα η Αννίτα Πάνια: Στην παραλία χωρίς ίχνος ρετούς! Τέλος στα ψέματα

Διακοπές στα πάτρια εδάφη της, την Καλαμάτα, περνάει τα τελευταία χρόνια η Αννίτα Πάνια έχοντας μαζί της εκτός από τον γιο της, τον Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις.

Μάλιστα, οι τρεις τους θέλησαν να μοιραστούν το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που τους απεικονίζει σε χαλαρές στιγμές στην παραλία.

Εντύπωση πάντως μας έκανε η κορμάρα της Αννίτας Πάνια χωρίς ρετούς:

Θλίψη στα Παρατράγουδα: Ποιο παλικάρι της Αννίτας Πάνια είναι νεκρό;

Η Αννίτα Πάνια είναι ένα δυνατό κορίτσι! Μέσα από τις δυσκολίες της ζωής έχει μάθει να μάχεται και να βγαίνει νικήτρια!

Μια από τις εκπομπές της που σίγουρα δεν θα ξεχάσει ήταν τον Μάιο του 2017 όταν ανακοίνωσε τον θάνατο ενός παιδιού που αναδείχθηκε μέσα από την δική της εκπομπή!

Ο λόγος για τον γνωστό "Κράζεις, Θαυμάζεις" από την διαφήμιση των Jumbo ή αλλιώς Σωκράτη Πετίδη! Το παλικάρι πέθανε ξαφνικά και η Αννίτα Πάνια δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην δυσάρεστη αυτή είδηση!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Έπαιρνε 20.000 το μήνα και τώρα...: Αποκάλυψη σοκ από Αννίτα Πάνια!

Αν και λατρεύει το τραγούδι, δεν της άρεσαν τα όσα έζησε στην νύχτα. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Αννίτα Πάνια είχε πει ότι έβγαζε 20.000 ευρώ το μήνα.

Ο λόγος για τη Στέλλα Μπεζαντάκου η οποία από πέρσι γύρισε σελίδα στη ζωή της και πλέον ασχολείται με την εκτροφή σκυλιών. Μάλιστα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την εκπαίδευσή τους και σύντομα σκοπεύει να πάει στην Γερμανία για να πάρει και πτυχίο.

Έχετε δει τον νεκρό πατέρα της Αννίτας Πάνια; Μπείτε εδώ και δείτε τον για πρώτη φορά!

Η Στέλλα όμως φαίνεται ότι τα φέρνει δύσκολα και γι αυτό εθεάθη στη ΔΕΗ Γλυφάδας να περιμένει στην ουρά για να ενταχθεί σε ρύθμιση.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share