Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτό δεν το περιμέναμε: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz!

Τεράστια έκπληξη!

22 Ιουλίου 2019 14:16
Αυτό δεν το περιμέναμε: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz!

Άσχημα τα νέα και οι ώρες δύσκολες, όπως φαίνεται, για την Ολυμπιονίκη, Άννα Κορακάκη! Τι συνέβη; Αποκάλυψη τώρα...

Έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης η γνωστή Ολυμπιονίκης και ο Γάλλος αθλητής, Πιερ Έντμοντ Πιασέτσκι αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους.

To χωρισμό της ανακοίνωσε η Άννα Κορακάκη μέσα από μία πρόσφατη συνέντευξή της στην Real Life.

«Δεν πηγαινοέρχομαι πια Ελλάδα-Γαλλία, διότι δεν είμαστε πλέον μαζί με τον σύντροφό μου. Έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό.», ανέφερε η Άννα Κορακάκη.

Και συνέχισε: «Αυτό έχει γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό, αρκετούς μήνες πριν. Δεν είναι φρέσκο ώστε να χρειάζομαι διακοπές για να ξεδώσω. Σίγουρα όμως επειδή αυτό το καλοκαίρι είναι το τελευταίο πριν τους Ολυμπιακούς 2020 στο Τόκιο, χρειάζομαι χαλάρωση».

Βόμβα στην ελληνική showbiz: Χώρισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη!

Τι μπορεί να έχει συμβεί; Χωρισμός βόμβα για γνωστό ζευγάρι της Ελληνικής showbiz! Δεν θα υπάρξει γάμος τελικά!

Το γνωστό ζευγάρι της Ελληνικής showbiz, δεν θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Κάτι ανάλογο και με άλλο αγαπημένο ζευγάρι που χώρισε μετά από 2 χρόνια!

Ο λόγος για την Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον Δημήτρη Μηλιώνη! Το γνωστό μοντέλο διέγραψε όλες τις φωτογραφίες με τον πρώην αγαπημένο της από το instagram και τον έκανε unfollow!

Όταν ρωτήθηκε «είσαι με έναν άνθρωπο που σε αγαπάει και τον αγαπάς», η Δήμητρα αισθάνθηκε αμήχανα και είπε: «Πάμε παρακάτω… Αυτή τη στιγμή φοράω το χρώμα που ταιριάζει σε εμένα… μαύρα»!

Λίγο καιρό όμως νωρίτερα, η ίδια είχε δηλώσει στην Φαίη Σκορδά και στο Πρωινό:«Το μονόπετρο που μου πήρε ο Δημήτρης μετά το παιχνίδι το παίρνω ως δώρο για την ονομαστική μου γιορτή που έλειπα. Η σχέση μου με τον Δημήτρη έγινε πιο δυνατή μετά το παιχνίδι. Ίσως αν δεν πήγαινα στο Nomads, μπορεί και να διαλέγαμε διαφορετικούς δρόμους με τον Δημήτρη.»

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share