Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Όταν ο γιος του Τάκη Λουκανίδη και γυμναστής του «Πρωινού Καφέ» έπεφτε νεκρός σε τροχαίο! Η στενή του σχέση με την Ελένη Μενεγάκη!

Μια αβάσταχτη τραγωδία!

22 Ιουλίου 2019 10:59
Όταν ο γιος του Τάκη Λουκανίδη και γυμναστής του «Πρωινού Καφέ» έπεφτε νεκρός σε τροχαίο! Η στενή του σχέση με την Ελένη Μενεγάκη!

Βαρύ πένθος για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Τάκη Λουκανίδη να φεύγει από την ζωή! Έναν άνθρωπο που πρόσφερε πολλά τόσο στο «τριφύλλι» όσο και στην Εθνική Ελλάδος!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια περνούσε το δικό του δράμα, αφού το 1998 έχασε σε φρικτό τροχαίο δυστύχημα τον γιό του, Γιώργο Λουκανίδη! Ένα παιδί ιδιαίτερα αγαπητό στην showbiz, αφού ήταν γυμναστής του «Πρωινού Καφέ», τόσο με την Ρούλα Κορομηλά όσο και με την Ελένη Μενεγάκη! Μάλιστα με την τελευταία δημοσιεύμετα της εποχής τον ήθελαν να βρίσκεται σε δεσμό!


Τραγικό ήταν το φινάλε για το “γελαστό” παιδί του “Πρωινού Καφέ”. Ο 31χρονος γυμναστής, γιος του ποδοσφαιριστή Τάκη Λουκανίδη, επιστρέφοντας από νυχτερινή του διασκέδαση στον Κάλαμο τα ξημερώματα της 10ης Αυγούστου του 1998, άφησε στην άσφαλτο την τελευταία του πνοή. Συγκεκριμένα στο 35ο χλμ. της οδού Μαρκόπουλου – Ωρωπού, ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο Γιώργος έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το όχημα να χτυπήσει με δύναμη από την πλευρά του συνοδηγού σε κολόνα της ΔΕΗ. Όπως εκτιμήθηκε ο γυμναστής εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο, χτυπώντας σε κάποιον βράχο με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη πρόσφατα είχε αναφερθεί και στον συγκεκριμένο θάνατο που την «τσάκισε» μέσα από την εκπομπή της!

Συντετριμμένη ήταν και η Ρούλα Κορομηλά, η οποία μετά την τραγική είδηση του θανάτου της είχε δηλώσει: «ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ, μόλις έμαθα για τον χαμό του Γιώργου Λουκανίδη»!

Η Ρούλα Κορομηλά είχε μαζί της ­ τα πρώτα χρόνια ­ στον «Πρωινό καφέ» τον Γιώργο Λουκανίδη και μάλιστα είχε σκοπό να τον πάρει την επόμενη σεζόν κοντά της στο Mega. «Δεν το πιστεύω ότι έφυγε από κοντά μας. Τελικά, χάθηκε ένα καταπληκτικό άτομο, ένα καταπληκτικό παιδί. Ήταν πολύ καλό παιδί. Ήταν ευαίσθητος, ρομαντικός, γλυκός, τρυφερός. Τέτοια παιδιά δεν αντικαθίστανται. Είναι μεγάλη απώλεια».

Έλενη Μενεγάκη: Το τροχαίο σοκ ταρακούνησε την παρουσιάστρια!

Συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της στον AlphaTV σόκαρε με τη φωτογραφία που πόσταρε από το τροχαίο της!

Το μακροσκελές μήνυμα στο instagram!
Ο λόγος για την Νάνσυ Παραδεισάνου, η οποία πριν από έξι χρόνια είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύμα με μηχανή.

Με αφορμή αυτή τη στιγμή πόσταρε στο instagram τη φωτογραφία με τα τραύματά της, θέλοντας να στείλει ένα σημαντικό μήνυμα.

Συγκακριμένα έγραψε: «Η ζωή είναι απρόβλεπτη, πολλά βήματα μπροστά από τις σκέψεις μας και τις επιθυμίες μας, έτοιμη να μας χαρίσει όλα τα συναισθήματα είτε είμαστε έτοιμοι να τα βιώσουμε είτε όχι, και στο τέλος να ξέρεις πως είναι πάντα ωραία! Η πρώτη φωτογραφία είναι σημερινή. Λίγες ώρες μετά αφότου συνέβη κάτι που μου έφερε ανείπωτη χαρά. Η δεύτερη φωτογραφία, είναι σαν σήμερα πριν 6 χρόνια ακριβώς, λίγες ώρες μετά από το σοβαρότερο τροχαίο που είχα στη ζωή μου. Είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύω εικόνα από το τροχαίο εκείνο (την πιο light που μπορούσα να δείξω). Ένα τροχαίο που με είχε σοκάρει απίστευτα και από τύχη δεν μου κόστισε παραπάνω στην υγεία και το μέλλον μου. Για το δυστυχές τότε συμβάν θα σας πω να φοράτε πάντα μα πάντα μα πάντα κράνος όταν ανεβαίνετε σε μηχανές και κατόπιν να κάνετε το σταυρό σας. Γιατί στην δική μου περίπτωση ούσα συνεπιβάτης στη μηχανή, το μόνο μας λάθος ήταν πως δε φορούσαμε κράνος. Κατά τα άλλα και αργά πηγαίναμε και προτεραιότητα είχαμε και όλα. Βρέθηκα στην άσφαλτο με το πρόσωπο μου σοβαρά χτυπημένο και ματωμένο και το μισό μου σώμα μελανιασμένο και καμένο σε κλάσματα δευτερολέπτου. Να σου μιλήσω για την αγωνία των κοντινών μου ανθρώπων και τη δική μου; Τη στεναχώρια μου; Τη λύπη; Τα «αν δεν είχα» που σκέφτηκα; Πολλά!! Και σήμερα άνευ σημασίας. Σημασία έχει πως θυμάμαι τα πάντα και τους πάντες, όλες τις συμπεριφορές των γύρω μου. Το αληθινό ενδιαφέρον και τις βάρδιες στο σπίτι μου όταν όλοι οι φίλοι μου έγιναν νοσοκόμοι για να είναι στο πλάι μου. Όλα όλα τα θυμάμαι και προσπαθώ να μην ξεχνάω κάτι τόσο κλισέ που εύχομαι να μη χρειαστεί να το ζήσεις για να το εκτιμήσεις. Να προσέχεις τον εαυτό σου και να μη ζητάς τίποτε άλλο από την υγεία. Τη δική σου και των δικών σου. Καλό υπόλοιπο Κυριακής».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share