Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τραγικές ώρες για την Μαρία Μπεκατώρου!

Θρίλερ!

22 Ιουλίου 2019 10:03
Τραγικές ώρες για την Μαρία Μπεκατώρου!

Απειλείται η καριέρα της Μαρίας Μπεκατώρου και... "τρέμει" η παρουσιάστρια! Θα σας αποκαλύψουμε στο Vanda's τι πραγματικά συνέβη!

Άσχημα είναι τα νέα για την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 που είχε μια γεμάτη επιτυχίες τηλεοπτική σεζόν! Είναι ένα από τα δυνατά πρόσωπα του καναλιού και τόσο το Still Standing όσο και το YFSF που παρουσιάζει σημειώνουν τεράστια ποσοστά τηλεθέασης! Γίνεται μαμά; Ένα μωρό για την Μαρία Μπεκατώρου!

Όμως, σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες ο ΣΚΑΙ ετοιμάζεται να επιτεθεί στην Μαρία και συγκεκριμένα στο project YFSF αφού έχει αγοράσει τα δικαιώματα ενός νέου ριάλιτι που έχει κάποια στοιχεία "μεταμόρφωσης", το " «The Masked Singer», ένα σόου που οι παίκτες διαγωνίζονται μεταμφιεσμένοι με σκοπό να μπερδέψουν τους κριτές.

Αυτό μοιάζει αρκετά με το «Your Face Sounds Familiar» και δημιουργεί «πονοκεφάλους» στον ΑΝΤ1 και τη Μαρία Μπεκατώρου, καθώς μέχρι τώρα δεν υπήρχε ανταγωνισμός.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες σας έγραψα και το όνομα θα αναλάβει την παρουσίαση του συγκεκριμένου project και... είναι όνομα φωτιά!

Χτύπημα για την Μαρία Μπεκατώρου: Μπροστά σε μια πολύ δύσκολη στιγμή!

Αποκάλυψη! Όλη η αλήθεια για το πως "χτυπήθηκε" στα οικονομικά η Μαρία Μπεκατώρου σύμφωνα...

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 υπάρχει ένα ενδεχόμενο την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να μην παίρνει όσα λεφτά παίρνει φέτος με αποτέλεσμα να "πέσει" σε οικονομικό επίπεδο!

Φέτος, που χειριζόταν δυο εκπομπές στον σταθμό, το Still Standing και το YFSF είχε απολαβές 7.000 ευρώ μηνιαίως, σύμφωνα με πηγή! Δείτε και την κίνηση στον σύζυγό της που "τράβηξαν" οι φωτογράφοι!

Μπορεί η ίδια να υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αλλά αυτό το συμβόλαιο αφορά με σιγουριά το Still Standing καθώς το μέλλον του YFSF είναι αβέβαιο... Αυτό σημαίνει πως αν "χάσει" το ένα από τα δυο projects θα μειωθεί προφανώς και η αμοιβή της...

Για να δούμε...

Πηγή: Υouweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share