Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019

Άπιστη η Κατερίνα Καραβάτου: Παραδέχτηκε την παράλληλη σχέση!

Έπεσε κέρατο!

22 Ιουλίου 2019 07:46
Άπιστη η Κατερίνα Καραβάτου: Παραδέχτηκε την παράλληλη σχέση!

Μια από τις διάσημες της ελληνικής showbiz που έχουν παραδεχτεί πως έχουν απιστήσει σε σχέση τους είναι η Κατερίνα Καραβάτου!

Θα πρέπει να προσέχει ο Κρατερός Κατσούλης αν κρίνουμε από παλαιότερες δηλώσεις την συζύγου του Κατερίνας Καραβάτου: Tίτλοι τέλους για την Κατερίνα Καραβάτου!

undefined

«Ποιος δεν έχει απιστήσει στο παρελθόν; Η μονογαμία σε βάθος χρόνου, απ’ ότι μου λένε είναι δύσκολο πράγμα, ελπίζω να τα καταφέρουμε» έχει πει χαρακτηριστικά.

Φυσικά και δεν αναφερόταν στον Κρατερό Κατσούλη αλλά σε παλαιότερη σχέση της!

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: H αλήθεια για την τρίτη εγκυμοσύνη!

Όλη την αλήθεια για την τρίτη εγκυμοσύνη της Κατερίνας Καραβάτου θα σας αποκαλύψω μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr! Μπαμπάς ξανά ο Κρατερός Κατσούλης;

Πριν από λίγες μόνο ημέρες σας είχαμε αποκαλύψει τα πλάνα που πρόδωσαν την φουσκωμένη κοιλίτσα της παρουσιάστριας του STAR, και σήμερα μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω επιτέλους όλη την αλήθεια!

Άπιστη η Κατερίνα Καβαράτου: Παραδέχτηκε την παράλληλη σχέση!

Ήρθα σε επαφή με έναν πολύ κοντινό άνθρωπο και μου αποκάλυψε πως η αλήθεια είναι πως όχι δεν περιμένει κανένα τρίτο παιδί, δεν είναι έγκυος και το ελαφρύ φούσκωμα στην κοιλίτσα της είναι από κάποια γυναικολογικά θέματα που αντιμετωπίζει αυτό τον καιρό! Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα!

Όμως, οι απόψεις διίστανται αφού σε μια πρόσφατη εμφάνιση εκείνης και του Κρατερού σε κάποια εγκαίνια άνθρωπος που βρέθηκε εκεί αποκάλυψε στο Youweekly.gr ότι η παρουσιάστρια όλο το βράδυ δεν ακούμπησε καθόλου αλκοόλ και την περισσότερη ώρα την έβγαλε καθισμένη σε μια καρέκλα με τον σύζυγό της να την ρωτάει κάθε λίγο και λιγάκι αν αισθάνεται καλά κι αν θέλει να φύγουν!

Η αλήθεια, λοιπόν, ακόμα δεν γνωρίζω με σιγουριά ποια είναι αλλά... θα το μάθουμε σύντομα!

Έτσι κι αλλιώς αν και εφόσον συμβαίνει κάτι, σε λίγο καιρό δεν θα μπορεί να το κρύψει...

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share