Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Η Γωγώ του «Καφέ Της Χαράς» έγινε 35 και ζει μόνιμα στη Ρωσία! Δείτε πώς είναι σήμερα!

Δεν το πιστεύαμε!

21 Ιουλίου 2019 20:18
Απίστευτο: Η Γωγώ του «Καφέ Της Χαράς» έγινε 35 και ζει μόνιμα στη Ρωσία! Δείτε πώς είναι σήμερα!

Η Γωγώ ήταν ένας από τους κεντρικούς χαρακτήρες της σειράς «Καφέ της Χαράς» που προβλήθηκε το 2005 στον ΑΝΤ1 και σημείωσε τεράστια επιτυχία. Δείτε πως είναι σήμερα και αυτή η πρωταγωνίστρια από το «Καφέ της Χαράς»!

Η Ελένη Λιάσκα που ενσάρκωσε τη Γωγώ που ήταν ερωτευμένη με τον Μπίλι, σήμερα ζει μόνιμα στο εξωτερικό και είναι παντρεμένη με έναν Ρώσο μαθηματικό, τον Σεργκέι.

«Ζω πλέον μόνιμα στη Μόσχα, στη Ρωσία, τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Είμαι παντρεμένη εδώ. Ο άντρας μου είναι Ρώσος και ονομάζεται Σεργκέι. Γνωριστήκαμε στη Ρόδο και είναι ο έρωτας της ζωής μου. Θέλουμε να κάνουμε οικογένεια. Είμαι συναισθηματική και ρομαντική και πάντα έλεγα ότι, αν βρω την πραγματική αγάπη, όλα τα υπόλοιπα θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα.


Ταλαιπωρήθηκα πολύ με τη γλώσσα. Εγώ μιλάω άπταιστα, αγγλικά και ιταλικά, τα ρώσικα με δυσκόλεψαν, δεν είναι εύκολη γλώσσα. Και το κρύο! Παναγία μου! Βίωσα για πρώτη φορά στη ζωή μου το -30. Προς το παρόν κάνω κάποιες παραστάσεις στο θέατρο, αλλά στα αγγλικά για την ώρα. Ο άντρας μου είναι μαθηματικός και εργάζεται ως προγραμματιστής υπολογιστών. Περνάμε ωραία στη Μόσχα, αλλά μας αρέσει πολύ η Ελλάδα. Είναι μέσα στα πλάνα μας να επιστρέψουμε κάποια στιγμή στο μέλλον», είχε αναφέρει πριν από λίγους μήνες στην «Espresso»

Θα πάθετε πλάκα: Μπορείτε να καταλάβετε ποιος γνωστός Έλληνας ηθοποιός είναι το αγοράκι της φωτογραφίας;

Μπορείτε να αναγνωρίσετε το αγοράκι της φωτογραφίας; Είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός και έχει πρωταγωνιστήσει σε αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Σήμερα έχει τα γενέθλια του και άνοιξε το άλμπουμ των παιδικών του χρόνων.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Τσακάλα, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2003, όταν υποδύθηκε τον «Μπίλυ» στην επιτυχημένη σειρά «Το Καφέ της Χαράς» σε ηλικία μόλις 18 χρόνων!

Σήμερα, έχει τα γενέθλιά του και δεν έχει σταματήσει να δέχεται τις πιο θερμές ευχές των διαδικτυακών του φίλων!

Μάλιστα, μοιράστηκε μαζί τους την συγκεκριμένη φωτογραφία!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share