Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: H αλήθεια για την τρίτη εγκυμοσύνη!

Τέλος τα ψέματα! Είναι ή όχι ξανά έγκυος; Αποκάλυψη!

21 Ιουλίου 2019 10:25
Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: H αλήθεια για την τρίτη εγκυμοσύνη!

Όλη την αλήθεια για την τρίτη εγκυμοσύνη της Κατερίνας Καραβάτου θα σας αποκαλύψω μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr! Μπαμπάς ξανά ο Κρατερός Κατσούλης;

Πριν από λίγες μόνο ημέρες σας είχαμε αποκαλύψει τα πλάνα που πρόδωσαν την φουσκωμένη κοιλίτσα της παρουσιάστριας του STAR, και σήμερα μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω επιτέλους όλη την αλήθεια!

Ήρθα σε επαφή με έναν πολύ κοντινό άνθρωπο και μου αποκάλυψε πως η αλήθεια είναι πως όχι δεν περιμένει κανένα τρίτο παιδί, δεν είναι έγκυος και το ελαφρύ φούσκωμα στην κοιλίτσα της είναι από κάποια γυναικολογικά θέματα που αντιμετωπίζει αυτό τον καιρό! Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα!

Όμως, οι απόψεις διίστανται αφού σε μια πρόσφατη εμφάνιση εκείνης και του Κρατερού σε κάποια εγκαίνια άνθρωπος που βρέθηκε εκεί αποκάλυψε στο Youweekly.gr ότι η παρουσιάστρια όλο το βράδυ δεν ακούμπησε καθόλου αλκοόλ και την περισσότερη ώρα την έβγαλε καθισμένη σε μια καρέκλα με τον σύζυγό της να την ρωτάει κάθε λίγο και λιγάκι αν αισθάνεται καλά κι αν θέλει να φύγουν!

Η αλήθεια, λοιπόν, ακόμα δεν γνωρίζω με σιγουριά ποια είναι αλλά... θα το μάθουμε σύντομα!

Έτσι κι αλλιώς αν και εφόσον συμβαίνει κάτι, σε λίγο καιρό δεν θα μπορεί να το κρύψει...

Πηγή: Youweekly.gr.

Παλάτι: Αυτό είναι το σπίτι της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη!

Έχετε δει το... παλάτι της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη; Το σπίτι που όλοι θα ήθελαν!

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Μαζί στη ζωή, μαζί και στην τηλεόραση καθημερινά και οι δύο φροντίζουν να περνούν καλά τόσο μπροστά από τις κάμερες όσο και πίσω από αυτές. Επίσης ξέρετε ποια είναι η καταγωγή της Κατερίνας Καραβάτου;

Δοτικοί και εξίσου προστατευτικοί, προφυλάσσουν τα παιδιά τους από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που αν δημοσιεύσουν κάποια στιγμή φωτογραφίες των παιδιών στα social media καλύπτουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Μέσα από αυτές τις φωτογραφίες, η παρουσιάστρια μας έχει δείξει το πανέμορφο σπίτι της! Τα ξύλινα πατώματα, τα ζεστά χρώματα αλλά και ο μοναδικός κήπος κάνουν το σπίτι τους ξεχωριστό!

Δείτε το σπίτι στις παρακάτω φωτογραφίες:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share