Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Με τη νύφη μου δεν...": Η μεγάλη αποκάλυψη της πεθεράς της Σίας Κοσιώνη!

Αποκάλυψη!

21 Ιουλίου 2019 09:52

Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε τον λόγο που καβγαδίζει με την κόρη της, Αλεξία και για τη σχέση της με τη Σία Κοσιώνη που έχει παντρευτεί τον γιο της, Κώστα Μπακογιάννη.

«Εγώ μεγάλωσα σε μια οικογένεια όπου μέχρι τα 10-12 μου δεν υπήρχε πολιτική στη συζήτηση του σπιτιού. Ο πατέρας μου δεν μιλούσε ποτέ για πολιτική. Όταν μεγαλώσαμε, δεν θα το ξεχάσω ποτέ, μίλησα στον πατέρα μου για την πρώτη μου χυλόπιτα. Του είπα πως έφαγα χυλόπιτα και εκείνος αποφάσισε ότι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσει τη σοβαρότητα του θέματος ήταν να με κεράσει παγωτό. Όσο διήρκησε το παγωτό, τόσο διήρκησε και η δική μου ερωτική απογοήτευση. Να σας θυμίσουμε με την ευκαιρία και την είδηση για την Σία Κοσιώνη: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της; Η γλυκιά ανακοίνωση!

Είμαστε μεγάλη οικογένεια. Έχω 7 εγγόνια αυτή τη στιγμή. Έχω 7 παιδιά που τα κακομαθαίνω. Τσακώνομαι συνήθως με την κόρη μου που θέλει να μου επιβάλει το φαΐ των παιδιών. Με τη νύφη μου (Σία Κοσιώνη) δεν τσακώνομαι. Κανονικότατη οικογένεια είμαστε», δήλωσε στην εκπομπή «Καλό μεσημέρι»του Κρήτη tv.

Σία Κοσιώνη: Δεν φαντάζεστε τι έκανε 48 ώρες μετά τον γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη

Γι' αυτό η Σία Κοσιώνη βρίσκεται πάντα στην κορυφή! Προσωπικά και επαγγελματικά! Ξέρετε τι είχε κάνει μόλις 48 ώρες μετά τον γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη η πετυχημένη παρουσιάστρια και μάλιστα σε περίοδο εγκυμοσύνης;

Τι κι αν παντρεύτηκε Σάββατο και τι κι αν είναι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη; Tην Δευτέρα πήγε κανονικά στη δουλειά της, στον ΣΚΑΙ, και στις 8 το βράδυ βρέθηκε στο στούντιο για να παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Μόλις πριν από 48 ώρες παντρεύτηκε τον εκλεκτό της Κώστα Μπακογιάννη, στο Καρπενήσι, γενέτειρα πόλη του πατέρα του Παύλου Μπακογιάννη.

Η κεντρική παρουσιάστρια δεν άφησε τα πράγματα να κυλήσουν, παίρνοντας άδεια όπως όλοι οι νεόνυμφοι – πόσο μάλλον αν πρόκειται για νυναίκες που περιμένουν παιδί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share