Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καραμανλής - Παζαΐτη: Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδίκτου εδώ και λίγες ώρες!

Δεν το πιστεύαμε!

20 Ιουλίου 2019 13:09
Καραμανλής - Παζαΐτη: Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδίκτου εδώ και λίγες ώρες!

Ο χρόνος περνάει σαν νερό και αυτό είχαν την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν για μια ακόμα φορά οι ακόλουθοι της Νατάσας Παζαΐτη στο instagram. Η οικογένεια Καραμανλή παραμένει πάντα αγαπημένη και το δείχνει.

Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή ανέβασε στο Instagram της ένα story με τη φωτογραφία της κόρης της Αλίκης.

Η μικρή Αλίκη που θυμόμαστε όλοι μεγάλωσε και έγινε ένα πανέμορφο κορίτσι με πράσινα μάτια.


Η μητέρα της συνόδευσε την εικόνα με τη φράση «Μy sweet Alice». Δείτε τη φωτογραφία με τη δεσποινίδα Καραμανλή.

Κώστας Καραμανλής - Νατάσα Παζαΐτη: Ποιος Μητσοτάκης; Δεν φαντάζεστε πόσες κουμπαριές έχουν κάνει!

Κουμπάρος έγινε ξανά το περασμένο καλοκαίρι ο Κώστας Καραμανλής μαζί με την σύζυγό του Νατάσα Παζαΐτη, ο οποίος πάντρεψε τον δήμαρχο Γλυφάδας και παλιό πολιτικό του φίλο Γιώργο Παπανικολάου με την Εύα Ντογιάκου!

Να θυμίσουμε βέβαια και τις πολιτικές συγγένειες, που οδήγησαν στην κουμπαριά. Ο Παπανικολάου ήταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ επί προεδρίας Κώστα Καραμανλή από το 2004 έως το 2009, ενώ θεωρείται πολιτικό παιδί του Λευτέρη Ζαγορίτη που τότε ήταν γραμματέας της ΝΔ και στενός συνεργάτης του Καραμανλή. Επίσης ότι ο Παπανικολάου ύστερα από πρόταση του Καραμανλή τοποθετήθηκε σε εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και εκλέχτηκε το 2009 ευρωβουλευτής.

Πάντως και στο πρόσφατο παρελθόν έχει γίνει κουμπάρος ο Κώστας Καραμανλής. Θυμίζουμε ότι το 2014 και κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε μέχρι την Κέλλη Φλώρινας και μαζί με τη σύζυγό του Νατάσσα βάφτισαν το νεότερο μέλος της οικογένειας του Θανάση Τάσκα που ήταν πρόεδρος της εκεί Τοπικής της ΝΔ! Παλιότερα ο Καραμανλής είχε παντρέψει τον στενό του φίλο Ανδρέα Λεούδη, που στη συνέχεια διετέλεσε περιφερειάρχης δυτικής Μακεδονίας, αλλά και άλλους Βορειοελλαδίτες.

Φυσικά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε πως είναι κουμπάρος και με τον Ερντογάν, καθώς έχει παντρέψει την κόρη του, ενώ πριν λίγες μέρες πέθανε και ο έτερος κουμπάρος του και πρώην πρόεδρος του Απόλλων Καλαμαριάς, Σταύρος Λαζαρίδης!

Και αυτές είναι μόνο οι γνωστές κουμπαριές του, αφού υπάρχουν και άλλες με ανθρώπους που δεν είναι τόσοι γνωστοί στην showbiz!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share