Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ξανά μαζί Μαρία Μπακοδήμου - Δημήτρης Αργυρόπουλος!

Τι έχει συμβεί;

20 Ιουλίου 2019 11:23
Ξανά μαζί Μαρία Μπακοδήμου - Δημήτρης Αργυρόπουλος!

Μπορεί να έχουν χωρίσει όμως ο γιος τους Νικήτας, τους ένωσε ξανά!

Χθες το απόγευμα, η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος βρέθηκαν στο πλευρό του Νικήτα, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σχολική του χρονιά. Διαβάστε παρακάτω...

Μαρία και Δημήτρης έχουν αποδείξει με τις δηλώσεις τους, πως η επικοινωνία τους παραμένει πάντα άριστη και ας έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. "Η Μαρία τα είχε με άλλον": Απίστευτη αποκάλυψη για τον γάμο της Μπακοδήμου!

Οι δυο τους βρέθηκαν στην τελετή αποφοίτησης του νεαρού και δημοσίευσαν φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram!

Δείτε τις φωτογραφίες με τους περήφανους γονείς:

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της πρώην συζύγου του!

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μίλησε ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της πρώην συζύγου του!

Ραγίζει καρδιές η πρώην σύζυγός του Δημήτρη Αργυρόπουλου, με την εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας στην Ελεονώρα Μελέτη.

Απόψε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα», η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται τη γνωστή σχεδιάστρια Σήλια Δραγούνη που μιλά για όλα.

Γιατί ένιωθε «ιδιαίτερο παιδί»; Ποιες ανησυχίες της προκάλεσαν διατροφικές διαταραχές; Πώς άλλαξε η ζωή της όταν λίγο μετά τον ερχομό του μονάκριβου γιου της διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας; Η Σήλια Δραγούνη αναφέρεται, επίσης, στον γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο αλλά και στις σχέσεις που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του Μαρία Μπακοδήμου.

Αμέσως μετά, ο Σταμάτης Κωβαίος, ο μάγειρας με τα... ιδιαίτερα μαλλιά που γνωρίσαμε μέσα από το «MasterChef», μιλά ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και αποκαλύπτει ότι μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο για τη θεραπεία του. Περιγράφει, επίσης, τη ζωή και τις ίντριγκες με τους 20 συμπαίκτες του μέσα στο σπίτι ενώ κρίνει το αποτέλεσμα και τους άλλους συμμετέχοντες. Τέλος, αναφέρεται στην προσωπική του ζωή και το παρασκήνιο της γνωριμίας του με τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα, η οποία ήταν εκείνη που συμπλήρωσε τη δήλωση συμμετοχής του για το ριάλιτι μαγειρικής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share