Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Λαμπερός γάμος για Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Λάμπουν από ευτυχία!

19 Ιουλίου 2019 08:30
Λαμπερός γάμος για Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Όχι δεν παντρεύτηκαν τα παιδιά αλλά ο αδελφός της Ζέτας Μακρυπούλια πριν λίγους μήνες με την παρουσιάστρια να λάμπει!

Ο γάμος έγινε το περασμένο φθινόπωρο με πολλούς συγγενείς και φίλους. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια συνοδευόμενη από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη πήγε στον γάμο του αδελφού της. Έχει μεγάλη αδυναμία και στους δύο αδελφούς της και είναι πάντα δίπλα τους.

Τον προπέρσινο Οκτώβρη ο Άκης με την Ελίζα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και λίγο αργότερα υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί.

Μετά επέλεξαν να κάνουν τον θρησκευτικό τους γάμο. Η νύφη επέλεξε ένα αρκετά ρομαντικό νυφικό με μακρύ πέπλο και τα μαλλιά της πιασμένα πίσω και ο γαμπρός σκούρο κομψό κοστούμι.

Η Ζέτα Μακρυπούλια «ανέβασε» βίντεο στην προσωπική της σελίδα στο instagram την στιγμή που η νύφη έφτασε στην εκκλησία με τον γαμπρό χαμογελαστό να την περιμένει.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και το θέμα Ζέτα Μακρυπούλια: Κοιτάξτε τα νύχια της στα πόδια! Στάθηκε δίπλα στον Χατζηγιάννη και όλοι κοιτούσαν εκεί!

Δείτε φωτογραφίες:

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Δεν πάει ο νους σας! Δείτε πόσο χρονών είναι ο τραγουδιστής!

Αποκάλυψη τώρα για τον τραγουδιστή, Μιχάλη Χατζηγιάννη! Πόσο χρονών είναι; Σίγουρα δεν φαντάζεστε!

Ψάξαμε και βρήκαμε πράγματα για τον σύντροφο της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1, Ζέτα Μακρυπούλια!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης (Λευκωσία, 5 Νοεμβρίου 1979 δηλαδή είναι 40 χρονών) είναι Ελληνοκύπριος τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης. Διαβάστε τα πάντα για τον τραγουδιστή στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share