Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτη αλλαγή: Δείτε πώς είναι σήμερα η Παρασκευούλα από την παιδική σειρά «Του Κουτιού Τα Παραμύθια»!

Ποιος μπορεί να το ξεχάσει αν το έχει δει έστω και μια φορά;

18 Ιουλίου 2019 21:08
Απίστευτη αλλαγή: Δείτε πώς είναι σήμερα η Παρασκευούλα από την παιδική σειρά «Του Κουτιού Τα Παραμύθια»!

Θυμάστε την επιτυχημένη παιδική εκπομπή των 80′s «Του κουτιού τα παραμύθια» και τη μικρή Παρασκευούλα Γεωργιάδου;

Όλοι, ή τουλάχιστον τα παιδιά που μεγάλωσαν τη δεκαετία του 70′ και του 80′, την ζήλευαν για το κουτί που είχε κρυμμένο κάτω από το κρεβάτι της.

Μέσα σε αυτό το κουτί υπήρχε ένας ολόκληρος κόσμος με παραμύθια και πρωταγωνιστές τέσσερις παραμυθάδες, τον Ρούχλα, στο οποίο δάνειζε τη φωνή του ο Παύλος Κοντογιαννίδης, ο Φιόγκος (Φαίδων Σοφιανός), ο Σεβαστιανός (Παύλος Χαϊκάλης) και η Μελιά (Ήβη Σοφιανού).

Το κοριτσάκι αυτό μεγάλωσε και έγινε μία όμορφη γυναίκα! Δείτε πώς είναι σήμερα, η μικρή πρωταγωνίστρια της σειράς, Παρασκευή Γεωργιάδου.

"Φίλησες την ανάπηρη;" - Δείτε πως είναι σήμερα η κοπέλα που μισούσε η Σοράγια!

Σειρές που βλέπαμε παλιά και ηθοποιοί που έχουμε καιρό να εμφανιστούν αν τους δούμε πως είναι σήμερα δεν θα τους αναγνωρίζουμε! Κάπως έτσι ήταν και αυτή η Μαρία της Γειτονιάς!

Όλα τα ελληνικά σπίτια όταν πλησίαζε η ώρα να ξεκινήσει η σειρά "Μαρία της γειτονιάς", παρατούσαν τα πάντα και κάθονταν μπροστά από την οθόνη, για να δούνε τι θα κάνει η Μαρία, κατά κόσμο Thalia, αν ο Ναντίτο θα διαλέξει τη μισητή Σοράγια, την μικρή κοπέλα που ήταν καθηλωμένη στο αναπηρικό καροτσάκι.

Όλοι θυμούνται τη διαβολική Σοράγια να αποκαλεί ανάπηρη την καστανή κοπέλα που έκανε τον Ναντίτο να την ερωτευθεί. Σήμερα αυτή η κοπελίτσα μεγάλωσε, και δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνο το χαριτωμένο κοριτσάκι με τα σιδεράκια.

Η Yuliana Peniche, σήμερα είναι 34, και οι φωτογραφίες της είναι απόδειξη του πόσο καλά της φέρθηκε ο χρόνος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share