Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

Πατέρας ξανά ο Γιώργος Τράγκας

Αποκάλυψη!

18 Ιουλίου 2019 13:45
Πατέρας ξανά ο Γιώργος Τράγκας

Ο Γιώργος Τράγκας είναι ένας από τους δημοσιογράφους που έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα Μέσα! Αλλά πάνω από όλα είναι ένας άνθρωπος με καρδιά!

Είναι γνωστό πως ο Γιώργος Τράγκας είναι παντρεμένος με την κατά 30 χρόνια νεότερη του συνάδελφο, Μαρία Καρρά!

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στον αείμνηστο Θέμο Αναστασιάδη, είχε αποκαλύψει και το μεγάλο του όνειρο! Ότι θέλει να υιοθετήσει ένα ή και περισσότερα παιδιά!

«Το τελευταίο καιρό σκέφτομαι να υιοθετήσω ένα δυο παιδιά, ενώ έχω παιδιά κι εγγόνια. Σκέφτομαι μέσα στην κρίση», είπε. Άγρια δολοφονία στο σπίτι του Γιώργου Τράγκα!

Διευκρινίζοντας την εθνικότητα των παιδιών, ο Γιώργος Τράγκας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα παιδιά είναι όλα παιδιά αλλά αν έβρισκα ελληνόπουλα, γιατί όχι; Είναι επίπονη η διαδικασία της υιοθεσίας».

"Έφτασα στο σημείο να μην...": Σε πανικό ο Γιώργος Τράγκας!

undefined

Γιατί βρέθηκε σε πανικό ο Γιώργος Τράγκας; "Έφτασα στο σημείο να μην..." Τι συμβαίνει; Στο σημείο να σας πούμε ότι ο δημοσιογράφος βρέθηκε σε μεγάλο κανάλι!

Στο πρόσφατο παρελθόν ο Γιώργος Τράγκας, μίλησε για τις δύο εγχειρήσεις που έκανε στα μάτια λόγω οπίσθιου πυρηνικού καταρράκτη!

Ο Γιώργος Τράγκας, είπε χαρακτηριστικά: «Αυξήθηκε σε σημείο να μη βλέπω καθόλου. Έπαθα πανικό. Δεν μπορούσα να δω δίπλα μου τη γυναίκα μου, ούτε ντυμένη, ούτε γυμνή… Όταν έπεφτε το σκοτάδι, άνοιγε η κόρη. Έτσι συμβαίνει με τον καταρράκτη. Θυμάμαι ότι έβγαινα σαν τις νυχτερίδες. Από το στρες της δουλειάς, αλλά και την πικρία μου από ένα μεγάλο κακό που έκανε ο δόλιος Γιώργος Παπανδρέου εναντίον της οικογένειάς μου, επιδεινώθηκε ο καταρράκτης και έπαθα τύφλωση. Ήμουν χάλια το καλοκαίρι του 2012» και πρόσθεσε:

«Δεν έβλεπα. Στην τηλεόραση φορούσα γυαλιά, τα οποία όμως δεν πρόσφεραν τίποτα στην ουσία. Έτσι κατέφυγα στο ιατρείο του Σπ.Γ. τη Γλυφάδα. Τον ρώτησα «Θα δω;» και μου απάντησε «Έχεις καταρράκτη. Θα το διορθώσω». Μου έβαλε τζάμι να βλέπω μακριά, αποκαταστάθηκε η όρασή μου και βλέπω πάλι. Το διαβήτη πρέπει να τον προσέχει κανείς αν θέλει να κάνει έρωτα, να συμμετάσχει το καλοκαίρι στις χαρές της θάλασσας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share