Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξαφανίστηκε η Σία Κοσιώνη!

Η μεγάλη απόφαση!

18 Ιουλίου 2019 07:10
Εξαφανίστηκε η Σία Κοσιώνη!

Τελείωσαν οι εκλογές και μαζί οι υποχρεώσεις της για φέτος στον ΣΚΑΙ με αποτέλεσμα η Σία Κοσιώνη να εξαφανιστεί!

Η Σία Κοσιώνη εδώ και μια εβδομάδα έχει απομακρυνθεί από social media θέλοντας να περάσει μια ξεκούραστη περίοδο μαζί με τον σύζυγό της και τον γιο της, Δήμο καθώς η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη και αυτή που έρχεται ακόμα δυσκολότερη!

Βλέπεται από Σεπτέμβρη ο Κώστας Μπακογιάννης αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ως νέος Δήμαρχος Αθήνας και η Σία Κοσιώνη θέλει να τον στηρίξει όσο γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας! Τρισευτυχισμένη η Σία Κοσιώνη: Το δημόσιο ευχαριστώ μετά τα... ευχάριστα νέα που έμαθε!

Πόσοοο; Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι η Σία Κοσιώνη!

Η Σία Κοσιώνη έχει γίνει ευρέως γνωστή από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει γεννηθεί στις 17 Μαΐου του 1980 και άρα είναι μόνο 39 ετών! Τι και αν μετράει χρόνια στην ελληνική τηλεόραση η Σία Κοσιώνη είναι ακόμα... "πιτσιρίκα"! Δημόσια έκκληση για τη Σία Κοσιώνη!

Η Σία Κοσιώνη αποφοίτησε από το τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στη Θεσσαλονίκη άρχισε τη σταδιοδρομία της μέσω του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και του τύπου. Εκτός από δημοσιογραφία, σπούδασε οικονομικά στο London School of Economics και πραγματοποίησε μεταπτυχιακό με θέμα "New Media, Information and Society".

πό τις πρώτες της συνεργασίες ήταν με την Άννα Παναγιωταρέα στην εκπομπή Ουδείς Αναμάρτητος. Παράλληλα παρουσίαζε πολιτικά δελτία ειδήσεων στον ραδιοφωνικό σταθμό SuperSport FM.

Η επόμενη της συνεργασία ήταν με την Εφημερίδα SportDay, όπου ανέλαβε την στήλη Media. Εκείνη την περίοδο είχε συνεργασίες και με τα περιοδικά Active και Athens Voice.

Τον Μάρτιο του 2006 άρχισε να εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αρχικά πραγματοποιούσε ρεπορτάζ στην τηλεόραση και εκπομπές στο ραδιόφωνο και από τον Σεπτέμβριο του 2007 ξεκίνησε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Επίσης, ήταν η διευθύντρια των ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Τρισευτυχισμένη η Σία Κοσιώνη: Το δημόσιο ευχαριστώ μετά τα... ευχάριστα νέα που έμαθε!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ξανά έγκυος η Σία Κοσιώνη! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Δείτε όλα τα Lifestyle θέματα στο Athensmagazine.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share