Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020

«Τσιμεντωθείτε όλοι!»: Ο θάνατος χτύπησε τον Νίκο Μουτσινά!

Τραγικές ώρες!

17 Ιουλίου 2019 14:19
«Τσιμεντωθείτε όλοι!»: Ο θάνατος χτύπησε τον Νίκο Μουτσινά!

Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στον θάνατο που του επηρέασε τη ζωή και πώς το αντιμετώπισε.

Ο παρουσιαστής του Open παραχώρησε συνέντευξη στο Τηλέραμα.

Συγκλόνισε ο Νίκος Μουτσινάς για το πώς διαχειρίστηκε τη μεγάλη απώλεια στη ζωή του: «Δεν διαχειρίζεσαι την απώλεια. Συμβαίνει αυτό που δεν αρέσει σε κανέναν, αυτό που μας λένε από την πρώτη μέρα, ότι ο χρόνος θα δείξει. Η Γη κινείται πέρα από το προσωπικό μας πρόβλημα. Δεν ενδιαφέρεται καθόλου ο χρόνος γι’ αυτό που συμβαίνει στη μονάδα. Θα προχωρήσει. Θα πας κι εσύ μαζί του. Πόσο θα κλάψεις, πόσο θα στεναχωρηθείς, πόσο θα πονέσεις για κάτι το οποίο εκείνη τη στιγμή είναι ανύπαρκτο; Ο χρόνος σού λέει ηρέμησε και προχώρα.

Έκανα restart και προσπάθησα αυτά που μου συμβαίνουν να τα κάνω καινούριες εικόνες, χωρίς τα πρόσωπα που λείπουν. Για να μπορέσουν να πάρουν σημασία και να μην είναι τίποτα. Όταν συνέβη ο θάνατος, ήταν όλα γκρι και αδιάφορα. Δεν με ενδιέφερε τίποτα, τσιμεντωθείτε όλοι. Έπρεπε να βγει το πρόσωπο από κει, για να ξαναπείς ότι έχει σημασία που κάνω εκπομπή και δεν πειράζει που δεν θα μου πει η μαμά μου μπράβο, μπορεί να μου πει κάποιος άλλος μπράβο. Έχει μαλακώσει πάρα πολύ αυτό. Πρέπει να προχωρήσεις όπως σου συμβαίνει. Δεν μπορείς να πας με τον άλλον που έφυγε. Πρέπει να μείνεις εδώ. Μείνε λοιπόν».

«Άντε στο διάολο, γελοίοι»: Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς!

Πριν λίγες μέρες ο Νίκος Μουτσινάς πήγε στο The 2night Show και έπρεπε να περάσει πρώτα από το καμαρίνι, όπου τον περίμεναν οι “Μύγες”.

«Ρε συ Νίκο, αφού ότι σου έχουν δώσει σε μεγάλο πρότζεκτ πάει άπατο. Γιατί τα σκατώνεις συνέχεια;», ρώτησε ο Θανάσης Πασσάς. Ο Νίκος Μουτσινάς και τα... κορίτσια του!

«Είναι αστείο τώρα αυτό; Είναι λίγο προσβλητικό. Είστε γελοίοι, δεν είναι ωραίο αυτό. Άντε στο διάολο, γελοίοι», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και αφού τους έριξε ένα μπουκαλάκι νερό, έφυγε από το καμαρίνι.

Δείτε τι έγινε στο καμαρίνι…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share