Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ένα παλάτι για την Τζούλια Αλεξανδράτου: Το σπίτι της στο Λονδίνο είναι ένα όνειρο!

Θα πάθετε πλάκα!

17 Ιουλίου 2019 11:44
Ένα παλάτι για την Τζούλια Αλεξανδράτου: Το σπίτι της στο Λονδίνο είναι ένα όνειρο!

Δεν χάνει ευκαιρία η Τζούλια Αλεξανδράτου να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της.Μπορεί στην Ελλάδα να μην έρχεται συχνά ,ωστόσο το ελληνικό κοινό μαθαίνει καθημερινά τα νέα της.

Φωτογραφίες ανεβαίνουν συνεχώς στους προσωπικούς της λογαριασμούς, με τα σχόλια να διαδέχονται το ένα το άλλο. Εκτός όμως από το σπίτι της,δείτε και την μητέρα της με την οποία μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Αποφάσισε να παρουσιάσει στους φίλους και ακολούθους της το σπίτι της στο Λονδίνο, σε παραδοσιακό βρετανικό στυλ κατοικία της με τα likes να είναι πολλά. Με τεράστιο καταπράσινο κήπο και πισίνα!

«Βόμβα» για την Τζούλια Αλεξανδράτου: Η υπόθεση που παραλίγο να την στείλει φυλακή!

H Τζούλια Αλεξανδράτου καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών με αναστολή, κατηγορούμενη για φοροδιαφυγή για την πρώτη αισθησιακή ταινία που γύρισε.

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ είχαν καλέσει για εξηγήσεις την Τζούλια Αλεξανδράτου και την εταιρεία παραγωγής του Δημήτρη Σειρηνάκη, οι οποίοι αρχικά ισχυρίστηκαν ότι επρόκειτο για «διαρροή» προσωπικών στιγμών.

Ο Σειρηνάκης όμως προσκόμισε ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογράψει με την Αλεξανδράτου, για το ποσό των 150.000 ευρώ.

Η υπόθεση, είχε εκδικάστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, απούσης της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ενώ ο δικηγόρος της υποστήριξε ότι δεν τίθεται θέμα φοροδιαφυγής.

Από την πλευρά τους, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ κατέθεσαν ότι η Αλεξανδράτου είχε κάνει ψευδή υπεύθυνη δήλωση για την αμοιβή της, ενώ ο Δημήτρης Σειρηνάκης, ο οποίος εμφανίστηκε ως μάρτυρας, ήταν νόμιμος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share