Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξανά μαζί Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης!

Νέα ευκαιρία στον γάμο τους;

17 Ιουλίου 2019 10:45
Ξανά μαζί Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης!

Πρώτο σαββατοκύριακο ήταν το προηγούμενο για τη Σίσσυ Χρηστίδου μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό μιας και ολοκληρώθηκε ο φετινός κύκλος της εκπομπής της «Έλα χαμογέλα» και η ίδια θέλησε να το περάσει με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Και δεν φαντάζεστε πού είναι…

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις πρώτες ξέγνοιαστες ημέρες του φετινού καλοκαιριού μετά από μία δύσκολη σεζόν και έναν ακόμα πιο δύσκολο χειμώνα.

Γιατί για να φτάσει μαζί με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη το Πάσχα που πέρασε να ανακοινώσουν τον χωρισμό τους και μάλιστα σε μία στιγμή που κανείς δεν το περίμενε, σημαίνει πως ως ζευγάρι πέρασαν αρκετά δύσκολα.

Το σκηνικό αυτό έχει αλλάξει άρδην από τότε αφού η όμορφη παρουσιάστρια και ο frontman των Onirama έχουν καταφέρει πλέον να διατηρούν μία πολύ καλή σχέση ανάμεσά τους.

Αρχικά για χάρη των παιδιών τους, των δύο γιων τους. Και τώρα δείχνουν να βρίσκονται στην καλύτερη φάση τους. Γιατί αλλιώς, δεν θα μοιράζονταν όμορφες στιγμές σε έναν επίγειο παράδεισο και μάλιστα στις πρώτες ημέρες των διακοπών τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το πρώην ζευγάρι απόλαυσαν χαλαρές στιγμές με τους γιους του στο Costa Navarino!

Η απόδρασή τους αυτή στη Μεσσηνία, ήταν μία ανάγκη και των δύο να ξεκινήσουν με ξεχωριστό τρόπο το φετινό πρώτο καλοκαίρι τους μετά την απόφαση του χωρισμού τους που σίγουρα θα είναι τελείως διαφορετικό από όλα όσα είχαν περάσει μαζί όσο καιρό ήταν παντρεμένοι και ευτυχισμένοι.

H Σίσσυ ανέβασε φωτογραφίες της από τις πρώτες ημέρες των διακοπών της στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα ωστόσο δεν ανέφερε πουθενά πως είναι στο πλευρό της και ο Θοδωρής Μαραντίνης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share