Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νίκος Παναγιωτίδης: Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα το άλλο μισό της Έλενας Παπαρίζου!

Τον αναγνωρίζετε;

16 Ιουλίου 2019 16:55
Νίκος Παναγιωτίδης: Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα το άλλο μισό της Έλενας Παπαρίζου!

Ο Νίκος Παναγιωτίδης, λοιπόν να σας θυμίσουμε πως ήταν μέλος των Antique όπου μαζί με την Έλενα Παπαρίζου ήταν το απόλυτο καλλιεχνικό δίδυμο το 2001!

Σίγουρα δεν σας θυμίζει με τίποτα η τωρινή εικόνα το αγόρι που ερμήνευε δίπλα στην πετυχημένη τραγουδίστρια πριν 16 χρόνια, όμως μπορούμε να πούμε ότι αυτή η αλλαγή του μας αρέσει!

Ο τραγουδιστής μίλησε στην Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο για την συναυλία τους το περασμένο Σάββατο που έκανε χαμό στην Σουηδία.

Δείτε τι είπε στο παρακάτω video:

Τρισευτυχισμένη: Η ευχάριστη ανακοίνωση της Έλενας Παπαρίζου για το μωράκι που έρχεται!

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Έλενα Παπαρίζου, η οποία όπως ανέφερε σε δηλώσεις της σε λίγο καιρό θα μεγαλώσει την οικογένειά της.

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της σε γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή αποκάλυψε, πως σε λίγο καιρό θα γίνει θεία σε ένα γλυκύτατο αγοράκι, και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Όπως η ίδια ανέφερε άτομο του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος θα αποκτήσει παιδάκι σε λίγους μήνες και εκείνη θα γίνει η πιο ευτυχισμένη θεία. Δεν ξέρουμε σε ποιο άτομο αναφερόταν, όμως η είδηση για τον ερχομό ενός νέου μέλους και μάλιστα ενός μωρού είναι πάντα μια υπέροχη είδηση. Και όπως ανέφερε και η ίδια η τραγουδίστρια, μόνο για ευχάριστα πράγματα αξίζει να κλαις.

Και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί της. Της ευχόμαστε να υποδεχθεί το ανιψάκι της σύντομα και να είναι η πιο γλυκιά και ευτυχισμένη θεία που κάθε παιδάκι θα ήθελε.

Σοκ για την Έλενα Παπαρίζου: Το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας!

Είναι μια μαχήτρια ζωής και ποτέ δεν έκρυψε το τεράστιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και μάλιστα για δύο φορές!

Ο λόγος για την Έλενα Παπαρίζου, την πλέον αγαπημένη ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία έχει δώσει δύο φορές στην ζωή της μεγάλη μάχη με την κατάθλιψη!

Και μάλιστα η Έλενα έχει μιλήσει ανοικτά για αυτό αρκετές φορές!

Η διάσημη ποπ σταρ που έγινε γνωστή από την πρωτιά στη Eurovision μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε εις διπλούν με την κατάθλιψη την οποία βίωσε έντονα μετά το θάνατο του πατέρα της αλλά και νωρίτερα στα εφηβικά της χρόνια.

Αγνώριστη η Έλενα Παπαρίζου! Θα μείνετε άφωνοι!

Η Έλενα Παπαρίζου με κατάμαυρο μαλλί είναι... αγνώριστη! Η τραγουδίστρια ανέβασε τη φωτογραφία στο instagram!

Tης πηγαίνει λέτε;

Η Παπαρίζου ανέβασε μία φωτογραφία από το παρελθόν με κατάμαυρο μαλλί, μαζεύοντας χιλιάδες likes στο instagram!

Πάντως η διαφορά με το σήμερα είναι μεγάλη!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share