Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ρούλα Κορομηλά: Η ονειρεμένη της βίλα στην Μύκονο αξίας 2.300.000 ευρώ!

Πλέον όμως την χαίρεται... άλλος!

16 Ιουλίου 2019 15:07
Ρούλα Κορομηλά: Η ονειρεμένη της βίλα στην Μύκονο αξίας 2.300.000 ευρώ!

Η Ρούλα Κορομηλά πούλησε το περασμένο καλοκαίρι την μαγευτική της βίλα στη Μύκονο.

Η παρουσιάστρια είχε αγοράσει μια εξοχική κατοικία στην περιοχή Διακόφτης με εμβαδόν 500 τ.μ. και κάθε καλοκαίρι απολάμβανε τις διακοπές της μαζί με φίλους της στο νησί των Ανέμων. Εκπληρώθηκε το μεγάλο όνειρο της Ρούλας Κορομηλά: Ο ερχομός του μωρού που της αλλάζει την ζωή!

Όμως η μεγάλη φορολογία και ο ΈΝΦΙΑ την ανάγκασαν να πάρει την απόφαση να το πουλήσει. Αγοραστής είναι ένας Έλληνας τραπεζίτης που δραστηριοποιείται στον Παναμά, ο οποίος είδε το σπίτι κι ενθουσιάστηκε.

Η Ρούλα Κορομηλά την πούλησε έναντι 2.300.000 ευρώ και μερικά από τα χρήματα τα έδωσε στην τράπεζα, καθώς η βίλα ήταν δεσμευμένη και τα υπόλοιπα τα αποταμίευσε.

Δείτε τις μαγευτικές φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

Ακομπλεξάριστη η Ρούλα Κορομηλά: Με μαγιό και χωρίς ίχνους ρετούς!

Ως γνωστόν η Ρούλα Κορομηλά είναι τελείως ακομπλεξάριστη και το δείχνει! Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με μαγιό και χωρίς ίχνους ρετούς. Στο σημείο να σας πούμε ότι η παρουσιάστρια εξαφανίστηκε!

Η Ρούλα Κορομηλά στο παρελθόν πόζαρε στο Instagram με σούπερ hot μαγιό, ρόμπα, κοσμήματα και ψηλά τακούνια!

Η παρουσιάστρια μας άρεσε πολύ και μας θύμισε αέρα... παλιάς καλής εποχής! Μπράβο βρε Ρούλα!

Δείτε την ανάρτηση:

Αυτό είναι το πραγματικό επάγγελμα της Ρούλας Κορομηλά! Δεν φαντάζεστε...

Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το πραγματικό επάγγελμα της Ρούλας Κορομηλά!

Η Ρούλα Κορομηλά μπορεί να έχει "χαθεί" από την ελληνική τηλεόραση και τη δημοσιότητα, γενικά, ωστόσο, έχει αφήσει το στίγμα της έως σήμερα. Εμείς στο Athensmagazine.gr σας έχουμε όλες τις επαγγελματικές επιτυχίες της που σίγουρα δε θυμάστε!

Ας πάμε όμως στο θέμα μας! Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν ξέρετε για την παρουσιάστρια, όπως ας πούμε το τι επάγγελμα σπούδασε!

Τον τελευταίο καιρό, να σας πούμε, ότι η Ρούλα Κορομηλά είναι τρελά ερωτευμένη! Αυτός είναι ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά!

Η Ρούλα Κορομηλά γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 1957 στην Αθήνα και κατάγεται από τη Μεσσηνία. Ο πατέρας της ήταν στρατιωτικός και πέρασε τα παιδικά της χρόνια από πόλη σε πόλη, ενώ... σπούδασε γραμματέας. Απίστευτο;

Στα μέσα της δεκαετίας του 1980 προσλήφθηκε ως διοικητική υπάλληλος στην κρατική τηλεόραση,ενώ στη συνέχεια δούλεψε σε διάφορα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share